Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Acer dizüstü, tablet ve akıllı bilgisayarı tek cihaza taşıyor - Teknoloji Haberleri

        Geleneksel dizüstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar ve akıllı telefonların her birinin kendine özel tasarım avantajları vardır: Dizüstü bilgisayarlar işlem gücü sağlar ve verimliliği arttırırlar; akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarların çalışmaya başlama ve internete erişimleri hızlıdır, küçüktürler, hafiftirler, taşınmaları ve kullanımları kolaydır. Mobil iletişimin popülerliği gittikçe artarken, kullanıcılar dizüstü bilgisayarlarından tüm bu avantaj ve kolaylıkları beklerler. Acer tüm bu ihtiyaçları karşılamak için ürettiği yeni nesil dizüstü bilgisayarları Aspire S3 serisini geçtiğimiz günlerde Berlin’de düzenlenen IFA Fuarında tanıttı.

        Acer Inc., Kişisel Bilgisayar Global Faaliyetler Başkanı Campbell Kan, ürün lansmanında "Aspire S3 akıllı telefonların ve tablet bilgisayarların hızlı açılma ve internete bağlanma gibi temel özelliklerini uzun pil ömrüyle bir araya getirerek dizüstü bilgisayar kullanıcılarının ihtiyaçlarını tümüyle karşılamak için tasarlandı. İnce biçimiyle Aspire S3, yepyeni bir deneyim sağlayacak ve Acer'ın dizüstü bilgisayar geliştirme tarihinde büyük bir dönüm noktası olacaktır." dedi.

        Kan, "Sabit disk opsiyonlu tek Ultrabook olan Aspire S3, bir dizüstü bilgisayarın işlem gücü ve depolama gereksinimlerinin yanında akıllı telefon ve tablet bilgisayarın mobil iletişim avantajlarını sunuyor," diye ekledi. "Bu, dizüstü bilgisayar tasarımında büyük bir atılım ve bilişim pazarında dizüstü bilgisayarlarımızın rekabet gücünü kesinlikle güçlendirecektir."

        Kusursuz tasarımı, 4 kat hızlı internet bağlantısı, inanılmaz inceliği ve hafifliği, uyku modunda 50 güne kadar süren pil ömrü, hızlı işlemcisi ve geniş sabit disk kapasitesiyle Acer Aspire S3 dizüstünde devrim yaratarak dijital içerik oluşturma için güçlü performansa ek olarak, içerik tüketimi için mobil kullanıcıların özgürlüğünü ve genel bilgisayar deneyimlerini geliştiren ultra hızlı yanıtlama ve etkileşim sunarak dizüstü bilgisayar ve mobil cihazların en iyi özelliklerini bir araya getiriyor.

        Anında açılma ve bağlanabilme sayesinde ultra-uzun kablosuz özgürlük

        Modern dizüstü bilgisayar kullanıcıları gittikleri her yerde zamanlarını ve çalışmalarını en üst düzeye çıkarmak ister. Aspire S3 iki yeni yenilik aracılığıyla zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmelerine yardım eder: Ultra hızlı tepki verme, enerji verimliliği ve gelişmiş güç yönetimi sunan Acer Green Instant On; ve internete yalnızca 2,5 saniyede erişim sağlayan Acer Instant Connect[1], [2] sayesinde geleneksel bağlantılardan dört kat daha hızlı bağlantı sağlarsınız.

        Acer Green Instant On, Aspire S3'ün inanılmaz bir hızla yanıt verdiği iki uyku moduna sahiptir: Aspire S3 Uyku modundan yalnıza 1,5 saniyede2 ve Derin Uyku modundan 6 saniyede çalışmaya devam edebilir.2 Enerji tasarrufu sağlayan bu yeniliklerle, Aspire S3'ün pil ömrü uyku modunda 50 güne kadar dayanabilir[3] [4] — normal mobil telefon pillerinden bile daha uzun!

        Aerodinamik metal tasarımda ultra incelik

        Kolay taşınma rahatlığı için, Aspire S3 13mm kalınlığındadır ve 1,4 kilodan (3 lbs.) daha hafiftir.[5] Aynı zamanda konforlu kullanım ve maksimum verimlilik için tasarlanan tam boy bir Acer FineTip chiclet klavye donanımına sahiptir. 7 saate kadar dayanan[6] son derece hafif, yüksek yoğunluklu pili sayesinde tüm bir gün kullanılabilirlik sağlanmıştır. Aspire S3'ün aerodinamik tasarımı güçlü ve hafif alüminyum/magnezyum alaşımlı bir kasaya ve ipek kadar ince bir duygu veren parmak izi istemeyen metal kaplamalı bir kapağa sahiptir.

        13.3" ultra-ince HD LED ekran alüminyum bir çerçeve oluşturmak için kapak ve kenarları kullanarak materyalleri korumak amacıyla açık hücre tasarımı kullanır. Bu da, inanılmaz ince olmasına rağmen koruyucu bir profil oluşturur ve geleneksel panel tasarımlarla karşılaştırıldığında üretimi sırasında gerekli olan enerjiyi azaltır.

        Yenilikçi hava akım tasarımı ile kucakta kullanım rahatlığı

        Aspire S3'ün altında havalandırma olmadığı için kullanıcının kucağında rahatlıkla kullanılabilir. Sıcak bileşenler akıllı bir şekilde el dayanağından ve touchpad alanından uzağa yerleştirilmiştir, böylece kullanıcılar sıcaklık kaynaklı bir rahatsızlık hissetmezler. Sıcak havayı bilgisayarın arka tarafından dağıtarak havanın kullanıcının ellerine doğru üflenmesini engelleyen yeni hava akımı tasarımıyla daha da fazla yenilik sunulmuştur. Son olarak, fan motoru sistem pil ömrünü arttırmak amacıyla verimliliği iyileştirmek ve daha düşük güç tüketimi için optimize edilmiştir.

        İçerik oluşturma ve eğlence için yüksek performans

        Aspire S3 tam işlem ve dijital içerik oluşturma kapasitesi için en son 2. nesil Intel® Core™ i3/i5/i7 işlemcilere sahiptir ve ultra hızlı erişim, yeterli medya ve veri depolama için yerleşik SSD[7] ile 240 GB SSD veya 320/500 GB HDD seçeneklerine sahiptir. Profesyonel şekilde ayarlanmış Dolby® Home Theater® v4 ile Aspire S3 optimum ses deneyimleri için canlı, sinema tarzı surround ses ve iyileştirilmiş diyalog kalitesi sunar. Standart HDMI® çıkışı da Aspire S3'ü yüksek tanımlı dijital/video oynatıcılar ve uzantıları için popüler HD yan donanım cihazlarına bağlamak amacıyla dahil edilmiştir. Dahası, kullanıcılar SD™ Kartlar ve MultiMediaCard™ kartlarını destekleyen 2-in-1 kart okuyucularını kullanarak hızla ve kolayca veri paylaşabilir veya dijital kameralarındaki fotoğrafları indirebilirler.

        Entegre Acer Crystal Eye 1.3 megapiksel kamera ve mikrofon ile Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ teknolojileri tarafından sağlanan üstün Wi-Fi® bağlantılar sayesinde mobil kullanıcılar arkadaşları ve iş arkadaşlarıyla yüksek netlikte video konferanslarla iletişimde kalabilecekler.[8] Düşük güç tüketimli son nesil Bluetooth® 4.0+HSR teknolojisinin dahil edilmesiyle birlikte kablosuz bağlantı rahatlığı geliştirilmiştir.

        1150usd ve 1709usd arasında fiyatlandırılan Aspire S3 Serisi Ekim ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ