Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Philips 3D monitörler oyunlar gerçeğe yaklaştırıyor - Teknoloji Haberleri

        Philips’in yeni 3D (üç boyutlu) monitörü 273G, üç boyutlu oyun keyfini evlere taşıyor. 27 inç ekran büyüklüğüne ve çoklu HDMI girişine sahip Philips 273G monitörler, üç boyutlu görüntü deneyimini LED ekran teknolojisi ve aktif 3D gözlüklerle sunuyor. Gerçeğe en yakın görüntünün elde edilmesi için en yeni ekran teknolojilerine ve Full HD 1920x1080 çözünürlüğe sahip olan monitorler, üç boyutlu bilgisayar ve Blue-ray görüntülerini en yüksek kaliteyle yanısıtıyor.

        Philips 273G monitör serisi özel kablosuz 3D gözlük teknolojisi sayesinde oyun meraklılarının ekran açısı endişesi taşımadan üç boyutlu görüntünün keyfine varmalarını sağlıyor. Öte yandan 2D (iki boyutlu) oyunlar da rafa kalkmıyor çünkü monitörle gelen özel yazılım sayesinde iki boyutlu oyun, film ve görüntüler kolayca 3D derinliği kazandırılarak üç boyuta dönüştürülebiliyor. Blu-ray oyunlar ve HDMI 1.4a uyumlu bağlantıya sahip film oynatıcılar bağlandığında otomatik olarak 3D moduna geçen 273G monitörler aynı zamanda, Philips’in tüm “smart” teknolojilerine sahip bulunuyor.

        Philips SmartContrast teknolojisi, LED ekranların yüksek kontrast düzeyini daha da yukarı taşıyarak gerçeğe yakın renkler ve görüntü deneyimi sunuyor. Ekrandaki görüntü ile kullanıcının tepkileri arasındaki farkı ortadan kaldırmayı amaçlayan Philips SmartResponse teknolojisi ise, 2D görüntülerde 2 ms tepkime süresi sağlıyor.

        Öte yandan Philips 273G LED monitörler, SmartImage teknolojisi sayesinde sadece oyunlar için değil genel kullanım için de çok iyi bir seçenek oluşturuyor. SmartImage fonksiyonu; ekrandaki içeriği analiz ediyor ve “Ofis, Görüntü, Eğlence ve Ekonomi” seçeneklerinden uygun olanını otomatik olarak seçerek görüntü özelliklerini optimize ediyor.

        Philips 273G 3D monitörlerde ekran üstü ayar menüsünün yanısıra uzaktan kullanımı kolaylaştıran SmartControl özelliği sayesinde monitör ayarları fare aracılığıyla da yapılabiliyor. Çevre dostu özellikleri uluslararası EPEAT Silver ve TCO 5.0 sertifikalarıyla onaylanan Philips 273G monitörlerin ambalajında tümüyle geri dönüşümlü malzemeler kullanılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ