Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Emily Ratajkowski: Beni utandırmaya çalışanlara boyun eğmeyeceğim - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz mart ayında ilk kez anne olan model Emily Ratajkowski, daha önce düzenlenen bir etkinlikte çekilen fotoğrafını 28 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladı. 30 yaşındaki Ratajkowski'nin karın kaslarını gözler önüne seren bir kıyafet giymeyi tercih ettiği görüldü.

        2

        "BENİ UTANDIRMAYA ÇALIŞANLARA BOYUN EĞMEYECEĞİM!"

        O anları paylaşan ünlü model, "Bu postu neredeyse paylaşmayacaktım çünkü bunun tartışma yaratacağını biliyordum ama hey! Bu benim vücudum ve bu yüzden beni utandırmaya çalışanlara boyun eğmeyeceğim." diye konuştu.

        3

        KARIN KASLARI TARTIŞMA YARATMIŞTI

        Gösteri dünyasında "Emrata" olarak anılan ünlü isim, katıldığı o gecede kaslarını gözler önüne serdikten sonra bazı kişiler tarafından eleştirilmişti.

        Ratajkowski'nin "kas yapma" işini abarttığını savunan birçok kişi "Bu kadarı da fazla!" diye yorum yapmıştı. Bazı kullanıcılar ise Emily Ratajkowski'nin gayet güzel göründüğünü savunmuştu.

        4

        "GÜZELLİK ALGISINA TAKINTILIYIM"

        Emily Ratajkowski, daha önce küçük yaşlarından itibaren seks objesi olarak görülmekten yorulduğunu açıklamıştı. Model, hamilelik günlerinde yazdığı feminist makalelerden oluşan 'My Body' (Benim Vücudum) isimli kitabında, güzellik algısına çocukluğundan bu yana takıntılı olduğunu itiraf etmişti.

        5

        "NE KADAR BEĞENİ ALDIĞIMI KONTROL EDİYORUM"

        Emily Ratajkowski, "Aslında kendime güvenim düşük. Sosyal medyada fotoğrafları paylaştıktan sonra kendimi, ne kadar beğeni aldığımı kontrol ederken buluyorum." demişti.

        6

        "TACİZ" İDDİASI

        Öte yandan Ratajkowski, 2013 yılında Robin Thicke'nin "Blurred Lines" adlı şarkısının klibinde rol almıştı. Ünlü model, çekimler sırasında Thicke'nin kendisini taciz ettiğini ileri sürmüştü.

        7

        Ratajkowski, Pharrell Williams ve üç meslektaşı ile birlikte objektif karşısına geçtiği klibin kamera arkasında yaşananları anlatmıştı.

        Ünlü model, aslında set ekibinin ağırlıklı olarak kadınlardan oluştuğunu ve çekimler sırasında genel olarak iyi eğlendiğini ifade etmişti. Ancak Emily Ratajkowski, bu duygularının Robin Thicke ile yalnız kaldığı anlarda değiştiğini de sözlerine eklemişti.

        8

        "O ANDAN SONRA İLK KEZ KENDİMİ ÇIPLAK HİSSETTİM"

        Thicke'nin kendisini taciz ettiğini anlatan Ratajkowski, ünlü şarkıcının o sırada sarhoş olduğunu ileri sürdü. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Çıplak göğüslerime dokundu ve gülümsedi. Sonra da geriye doğru sendeledi." ifadelerini kullanmıştı.

        Emily Ratajkowski, "O andan sonra ilk kez kendimi çıplak hissettim. Yaşadıklarımı bastırmaya çalıştım. Başım yukarıda gezdim ve göz temasından kaçındım. İnsanlarla iletişimimi azalttım." demişti.

        9

        Ratajkowski, yönetmen Diane Mortel'in de bunları gördüğünü ve kendisine iyi olup, olmadığını sorduğunu belirtmişti. O anda olup, bitene hiçbir tepki veremeyen Emily Ratajkowski, kendini kötü hissettiğini anlatmıştı.

        KLİP YAYINDAN KALDIRILDI

        Emily Ratajkowski'nin bir anda dikkat çekmesine yol açan "Blurred Lines" adlı şarkının klibi daha sonra cinsiyet ayrımcılığını körükleyen, kadın düşmanı bir mesaj içerdiği gerekçesiyle yayından kaldırılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ