Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emina Jahovic'ten 'nafaka' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Emina Jahovic, geçtiğimiz gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Jahovic, gazetecilerin, "Neler yapıyorsunuz?" sorusuna, "İyiyim, sürekli çalışıyorum. Çok fazla projelerim var, biraz koronadan sonra ayakta durmaya çalıştım, şu anda iyiyim. İki ay geçti, spora başladım" yanıtını verdi.

        2

        "KOLAY ATLATAMADIM"

        39 yaşındaki şarkıcı, "Korona sonrası tat, koku kaybı oldu mu?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: Hayır, bir şey kalmadı ama çok kolay atlatmadığımı söyleyebilirim. Bende kolay olmadı. Birazcık zatürrem oldu, o yüzden zorlandım. Koku bende yüzde altmış var, tamamı yok. 'Gelecek' dediler ama henüz gelmedi.

        3

        "KIYAFETE ÇOK PARA HARCAMIYORUM"

        Dubai'de tatil yaptığı hatırlatılan Jahovic, "Yok o ağabeyimin bana hediyesiydi, çünkü ben hastalığı zor geçirdim. Mirsad bana jest yaptı. O yüzden gittim, 3-4 gün öyle tatil yaptık" dedi.

        Sırp şarkıcı, Dubai tatilinde paylaştığı fotoğraflardaki çantalarının fiyatlarının konuşulmasıyla ilgili, "Herkesin çantası yok mu? Sadece benim mi çantam var? Yok gerçekten ben kıyafete çok para harcamıyorum, harcayan biri değilim. Aldığım zaman çok klasik ve küçük bir şeyler alıyorum. Daha çok işe yatırıyorum. O benim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

        4

        "DENGELERİ KORUMAMIZ LAZIM"

        Tatil planı için, "Çocuklar nerede ben orada" diyen Jahovic'e eski eşi Mustafa Sandal'ın nafaka ödemediği haberleri hatırlatılınca, "Benim diyebileceğim hiçbir şeyim yok. Mahkeme ne karar verecekse onu yapacağız. Hiç yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama bazı dengeler var onları korumamız lazım" ifadelerini kullandı.

        5

        Daha önce eski eşi için "Mustafa Sandal ile çok iyi arkadaşız" diyen Emina Jahovic'e o sözleri hatırlatılıp, "Arkadaşlığınız sarsıldı mı?" sorusu sorulunca şarkıcı, şu cevabı verdi:

        Hayır, bir şey olmadı gerçekten olmadı. Sadece bir denge oturtturmamız lazım Mustafa’yla. O olduktan sonra bence her şey düzelecek.

        Şarkıcı, "Nafaka alabiliyor musunuz?" sorusunu, "Onu konuşmayalım, mahkeme kararı çıktıktan sonra öğreneceksiniz” şeklinde yanıtladı.

        6

        "ÇOCUKLARIM İÇİN ÇALIŞIYORUM"

        Emina Jahovic, muhabirlerin "Çocukların nafakası değil mi, Mustafa Bey neden böyle bir şey yapıyor?" şeklindeki sorusunu şu sözlerle cevapladı:

        Ben çalışıyorum, çocuklar için buradayım. Tabi ki babası da çocukları çok seviyor, o da onlar için elinden geleni yapıyor ama biraz dediğim gibi dengeyi oturtmamız gerek.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ