Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanıyor mu? | Magazin Haberleri

        Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Emina Sandal geçtiğimiz salı günü annesiyle birlikte Zincirlikuyu'daki bir restoranda görüntülendi. Anne-kızın yanında, Emina Sandal'ın avukatı da bulunuyordu. İddiaya göre; masada boşanma protokolü konuşuluyordu. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Sandal'la avukatın konuşmalarında "en hayırlısı bu" cümleleri duyuldu.

        Son günlerde sık sık ‘boşanacaklar’ haberleriyle gündeme gelen çiftin ilişkilerinin sallantıda olduğu öğrenildi.

        Emina Sandal geçen hafta bir AVM’nin otoparkında telefonuna gelen bir mesaj sonrası ağlarken görüntülenmişti.

        Emina Sandal Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

        REKLAM

        Emina Jahović Sandal, Sırbistan'ın tarihi Sancak Bölgesi'nde doğan Sırp şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncu. Ayrıca Türk "Fabrika" markası ve Makedon "Kara" markası için katalog modelliği yapmıştır.

        Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ülkesinde Emina Jahović (Emina Yahoviç), Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdžan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamıştır. Bu soyad, sadece ağabeyinin -Türkiye millî basketbol takımı'na girmeden önce- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldığı soyaddır Boşnak kökenli bir Müslüman'dır. Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahović, İstanbul'da yaşamaktadır. Ülkesinin ve diğer Balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce yaygın olarak Дива ve Принцеза (Diva/Müziğin Prensesi) lakapları ile anılmaktadır. Ana dili Sırpça olmak üzere, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce bilmektedir ve Hırvatça, Karadağca gibi diğer Balkan dillerini de anlayabilmektedir.

        Emina Sandal
        Doğum 15 Ocak 1982(36yaşında)
        Milliyet
        Etkin yıllar 2000—günümüz
        Evlilik(ler) Mustafa Sandal
        Çocuk(lar) Yaman Sandal8 Ağustos 2008(9yaşında)Yavuz Sandal
        Ödüller Oskar popularnosti(Sırp Popülerlik Oskarı)"Altın Star, Yılın Yıldızı Ödülü"Zlatna stava (Radio Fest BIH)"Gümüş Hit Ödülü"Herceg Novi Sunčane Skale Festivali(Uzalud se budim ile)"Üçüncülük Ödülü"2005 Budvanski Festival (Pjesma Mediterana)(Nije više tvoja stvar ile)"En İyi Şarkı Sözü Yazarı ve Bestekâr Ödülü"Bulgaristan Balkanika TVBalkan Müzik Ödülleri(Bosna-Hersek adına, Med ile)(Kendisine veDino Merlin'e)"Balkanların En İyi Şarkısı Ödülü"
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ