Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eskişehir bugün (7 Şubat Salı) okullar tatil mi, kar tatili açıklaması geldi mi?
        1

        Kar yağışı uyarısı verilirken gözler Eskişehir kar tatili haberlerine çevrildi. Ocak ayında yaşanan kış kuraklığının ardından Şubat ayı soğuk hava dalgası ile geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre pek çok ilde kar yağışı etkili olmaya başladı. Binlerce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi Eskişehir'de okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. İşte, 7 Şubat Pazartesi Eskişehir'de okullar tatil mi? sorusunun yanıtı...

        2

        MGM'NDEN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI!

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir, Sivas ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        3

        YAĞIŞLARIN KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR

        Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak; iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Güneydoğu Anadolu bölgesi, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli ve yoğun olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır.