Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Estetiğe milyonlarca dolar harcadılar... Bir estetik kazası değil, böyle görünmek istiyorlar!
        1

        Estetik Kraliçesi lakabıyla tanınan Jocelyn Wildenstein, ilginç bir hikâyeye sahip. Her zaman dekorasyona çok ilgili olduğunu söyleyen Jocely'nin belki de estetik kaygısı buradan geliyor.

        2

        Her şey 1977 yılında Alec Wildenstein ile tanışmasıyla başladı. Dönemin zenginleri arasında olan Wildenstein ailesine giren Jocelyn, önce aile tarafından istenmese de ikili evlendi.

        3

        Çiftin iki çocuğu oldu. 37 yaşındayken Jocelyn, estetiğe olan tutkusunu keşfetti ve kendisini "kedi" gibi göstermek için defalarca kez ameliyat oldu.

        4

        Eşinin vahşi kedi türlerini sevmesi de işin körüklenmesine neden oldu. Tabii en sonunda Alec Wildenstein daha fazla dayanamadı ve eşine tepki gösterdi. Ancak; her şey için çok geçti. Jocelyn, estetik bağımlısı olmuştu!

        5

        İkilinin evliliği, Alec'in bir rus modelle Jocelyn'i aldatmasıyla bitti. 2.5 milyar tazminat almaya hak kazanan Jocelyn'e mahkeme tek koşul koydu: bu parayı estetiğe harcayamazsın!

        6

        Diğer estetik bağımlısı ise Donatella Versace...

        Gianni Versace tarafından kurulan Versace markası, bugün tüm dünyada modanın yönünü belirliyor. Versace mirasını devam ettiren ve markanın baş tasarımcısı olan Donatella Versace; sadece tasarımlarıyla değil aynı zamanda estetikleriyle de tanınıyor.

        7

        Donetella, tam bir estetik bağımlısı! Yakın çevresi tarafından genç kalmaya karşı bir takıntısı olduğu söyleniyor.

        8

        Yüzündeki ilk keskin değişiklik 2003 yılında başladı ve bir daha arkası kesilmedi. Modacı; elmacık kemiklerini aldırdı, implant taktırdı, dudaklarına dolgu yaptırdı derken bambaşka birine dönüştü!

        Fotoğraf: Versace'nin eski zamanları

        9

        Bugüne kadar 70'ten fazla estetik operasyon geçiren ünlü modacı aynı zamanda solaryum düşkünü! Her fotoğrafta farklı olan ten rengi, bunun bir yansıması.

        Fotoğraf: Versace'nin eski zamanları