Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Faruk Süren'den Mustafa Cengiz'e sert yanıt - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın olağan divan kurulu toplantısında eski başkanlarından Faruk Süren, Mustafa Cengiz'in açıklamalarına tepki gösterdi.

        Süren, "Bizim bir tüzüğümüz var. Eğer gerçekten benim başkanı tehdit ettiğim düşünülüyorsa tüzüğümüzün maddesi yürürlüğe sokulabilir. Başkana hakaret demek ihraç gerektirir. Siz beni disipline vermiyorsanız ben kendim disiplin dilekçesini vereceğim." dedi.

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yanıt veren Faruk Süren şunları söyledi:

        "İbra konusu bana kadar geldi ve tehdite dönüştü. "Faruk Süren, oylamaya geçilmeden önce başkanı tehdit ediyor" gibi bir yere geldi konu. "Küfür edecektim ama etmedim" deniyor üstelik. Yani açıkça etmedim ama içimden ettim deniyor. Herhalde sürçü lisan söylendiğini düşündüm. Çünkü ilk sürçü lisanı olmayacaktı. Herhalde bir düzeltme gelecek diye bekledim ama öyle olmadı. Resmi sitede "Zorunlu Açıklama" diye açıklama yapılıyor. Yapılan açıklamada küfrü ettiğini aslında kabul ediyor. Bu açıklama yapıldığı için konuşma gereği hissettim."

        "SADECE BAŞKANI UYARDIM"

        "Genel Kurul çok uzun ve sert geçti. Ben de başkana fikrimi söylemek için kürsüye çıktım. Ortalığı yumuşatmak için uyarı yaptım. Hadise bu kadar. 39 gün sonra başkan bunu tehdit olarak algılıyor. Bu bana karşı bir algı operasyonudur. Biz bu yollardan geçtik, hepsini biliriz."

        "BENİ İHRAÇ EDİN, YOKSA BEN DİLEKÇE VERECEĞİM"

        "Bizim bir tüzüğümüz var. Eğer gerçekten benim başkanı tehdit ettiğim düşünülüyorsa tüzüğümüzün maddesi yürürlüğe sokulabilir. Başkana hakaret demek ihraç gerektirir. Siz beni disipline vermiyorsanız ben kendim disiplin dilekçesini vereceğim. Kendileri beni ihraç edemiyorsa ben başvuru yapacağım."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ