Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in ilk sözleri: Galatasaray... - Galatasaray Haberleri
        1

        Evkur Yeni Malatya yenilgisinin ardından teknik direktör Igor Tudor’la yollarını ayıran ve üstüne bir de beklenmedik şekilde seçim kararı alan Galatasaray’da belirsizlikler had safhadaydı.

        2

        Ancak dün gece yaşanan gelişme gündemi salladı. Tudor gittiğinden beri taraftarın takımın başına geçmesi için adeta seferber olduğu Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı kulübe tekrar döndüğünü açıkladı.

        3

        Saat tam 23.00’te resmi Twitter hesabından “Nerede kalmıştık...” yazıp Galatasaray’ı etiketleyen Terim’in bu mesajı büyük heyecan yarattı.

        4

        İlk olarak hesabının başkaları tarafından ele geçirildiği dedikoduları dolaşsa da dakikalar sonra Galatasaray Kulübü’nün tecrübeli hocayla görüşmelerin başladığını Kamuyu Aydınlatma Paltformu’na bildirmesinin ardından soru işaretleri de son buldu.

        5

        İLK SÖZLERİ...

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasarayla 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Fatih Terim’in başkan Dursun Özbek ve kurmaylarıyla yaptığı görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

        6

        Tecrübeli çalıştırıcının ücret konusunda herhangi bir talepte bulunmadığı ve “Ben Galatasaray’la para konuşmam dediği öğrenildi.

        7

        Özbek’in İmparator’a “İstersen devre arasında başla” teklifini yaptığı Terim’in ise “Göztepe maçında takımın başında olacağım. Galatasaray’ın artık tek puan bile kaybetmesine asla tahammülüm yok” ifadesini kullandığı belirtildi.

        8

        ÖZBEK HERKESTEN GİZLEDİ

        Tudor'la yolları ayırıp seçime gitme kararı alan başkan Dursun Özbek, Fatih Terim hamlesiyle herkesi ters köşe yaptı.

        9

        Terim sorularına her fırsatta kaçamak yanıtlar veren Özbek, çarşamba günü yaptığı basın toplantısında renk vermemiş ve “1.5-2 aydır Terim etrafından bir tartışma görüyorum. Bunun sevgili Fatih’e de zarar verdiğini düşünüyorum” demişti.

        10

        Özbek önceki gün ise yeni teknik direktörün kim olacağına dair sorulara “Devre bitmeden bu sorunu çözeceğiz” yanıtını vermiş, Terim için ise “Bugünün gündemi değil” yanıtını vermişti.

        11

        Ancak operasyonu kendi yöneticilerine bile haber vermeden sessiz ve derinden yürüten Özbek, Terim’i takımın başına getirerek adeta sağ gösterip sol vurdu.

        12

        BASIN TOPLANTISINDA ORADAYMIŞ!

        Fatih Terim’le ilgili sürpriz bir detay da ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek’in çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında İmparator’un da Türk Telekom Stadı’nda olduğu öğrenildi.

        13

        Özbek’in Terim’le bir görüşme yaptığı ve sonrasında basının sorularını yanıtladığı belirtildi.

        14

        Terim’in de kimseye gözükmeden stattan ayrıldığı ifade edildi.

        15

        REKOR!

        Fatih Terim’in saat tam 23.00’te attığı “Nerede kalmıştık” mesajı Sarı-Kırmızılı taraftarları sevinçten adeta çılgına çevirdi.

        16

        Bu paylaşım 2 saat içerisinde 120 bini aşkın retweet, 180 bini aşkın beğeni alırken Galatasaray’ın buna yanıtı İmparator’un son şampiyonluk kupasını kaldırdığı fotoğrafla birlikte “Burada kalmıştık hocam” oldu.

        17

        Kulüp sonrasında “Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür. #İmparatorYuvasında” mesajını paylaştı.

        18

        Terim’in tweetinin Türkiye’de en çok etkileşim alan paylaşım olduğu belirtildi.

        19

        ALBAYRAK: OH BE!

        Cimbom'un eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak da Terim’in gelmesine en çok sevinen isimlerin başındaydı.

        20

        Albayrak, Twitter’dan paylaştığı mesajında “Oh be! Oh be! Şimdi güzel olacak. AY LAV YU (İngilizce: Seni Seviyorum)” ifadesini kullandı.

        21

        KUPA KOLEKSİYONCUSU

        Aslan’ın başına 4. kez geçen ve 2.5 yıllık anlaşma sağlayan Terim, Göztepe maçında sahada olacak.