Fatih Terim'in ilk sözleri...
Özbek önceki gün ise yeni teknik direktörün kim olacağına dair sorulara “Devre bitmeden bu sorunu çözeceğiz” yanıtını vermiş, Terim için ise “Bugünün gündemi değil” yanıtını vermişti.
Ancak operasyonu kendi yöneticilerine bile haber vermeden sessiz ve derinden yürüten Özbek, Terim’i takımın başına getirerek adeta sağ gösterip sol vurdu.
BASIN TOPLANTISINDA ORADAYMIŞ!
Fatih Terim’le ilgili sürpriz bir detay da ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek’in çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında İmparator’un da Türk Telekom Stadı’nda olduğu öğrenildi.
Özbek’in Terim’le bir görüşme yaptığı ve sonrasında basının sorularını yanıtladığı belirtildi.
Terim’in de kimseye gözükmeden stattan ayrıldığı ifade edildi.
REKOR!
Fatih Terim’in saat tam 23.00’te attığı “Nerede kalmıştık” mesajı Sarı-Kırmızılı taraftarları sevinçten adeta çılgına çevirdi.
Bu paylaşım 2 saat içerisinde 120 bini aşkın retweet, 180 bini aşkın beğeni alırken Galatasaray’ın buna yanıtı İmparator’un son şampiyonluk kupasını kaldırdığı fotoğrafla birlikte “Burada kalmıştık hocam” oldu.
Kulüp sonrasında “Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür. #İmparatorYuvasında” mesajını paylaştı.
Terim’in tweetinin Türkiye’de en çok etkileşim alan paylaşım olduğu belirtildi.
ALBAYRAK: OH BE!
Cimbom'un eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak da Terim’in gelmesine en çok sevinen isimlerin başındaydı.
Albayrak, Twitter’dan paylaştığı mesajında “Oh be! Oh be! Şimdi güzel olacak. AY LAV YU (İngilizce: Seni Seviyorum)” ifadesini kullandı.
KUPA KOLEKSİYONCUSU
Aslan’ın başına 4. kez geçen ve 2.5 yıllık anlaşma sağlayan Terim, Göztepe maçında sahada olacak.
Cimbom’un adeta yaşayan efsanesi olan tecrübeli hoca; 1 UEFA Kupası, 6 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 de TFF Süper Kupa kazandı. Terim, son döneminde 2012-13 sezonunda takımına Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatmıştı.