Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ŞOV BAŞLIYOR! Fatih Terim'in listesi ortaya çıktı! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da başkanlığa Burak Elmas seçilirken teknik direktör meselesi de kısa süre içerisinde halloldu. Elmas, eski başkan Mustafa Cengiz'in çalışmayacağını duyurduğu Fatih Terim'in bugün Florya'da mesaisine başladı.

        2

        SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI ERTELEDİ

        Aslında Fatih Terim ve Burak Elmas daha önce anlaşma sağlamış olmasına rağmen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle tecrübeli teknik adamın Florya'ya gelişi bugüne kaldı.

        3

        RAPORUNU SUNMUŞTU, ELMAS İLE DE DİRSEK TEMASINDAYDI

        Sarı-kırmızılı olan kulüple sözleşmesi sona eren Fatih Terim, sezon bitiminde önceki yönetime de transfere dair raporlar sunmuştu. Mukavelesi sona eren oyunculara dair tavsiyelerde bulunan Terim, yeni başkan Burak Elmas'la da görüşme halindeydi.

        4

        1998-2000 ve kısa süre de olsa 2018'de de birlikte çalışan Terim ile Elmas, seçimlerden önce de hazırlıklarını başkan seçilecekmiş gibi yürüttü. Terim kalmasını istediği oyuncuları sunarken kadroya takviye yapılmasını istediği bölgeleri ve oyuncuları da iletti.

        5

        HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN ŞARTLARI FAZLA GELDİ

        Terim'in listesinin başında, Milan'la olan sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu bulunuyordu! Galatasaraylı olduğu bilinen ve bir gün sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini daha önce de dile getiren Hakan Çalhanoğlu'nu takımında görmek isteyen Terim, Elmas'ın da olurunu alarak Hakan Balta'yı milli futbolcuyla görüşmeye yolladı.

        6

        Sezonun sonlarına yaklaşılmışken Hakan Balta, Hakan Çalhanoğlu'yla bir araya gelerek transfer görüimesi gerçekleştirdi. Milli futbolcu Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını belirtirken maddi detayların ise menajeri aracılığıyla belirlenmesini istedi.

        7

        Milli futbolcunun şartları sarı-kırmızılı kulübe fazla gelirken Galatasaray 2,5 milyon Euro'dan yukarı çıkamayacaklarını iletince Hakan Çalhanoğlu, Milan'ın ezeli rakibine evet dedi.

        8

        Di Marzio'nun haberine göre Inter'le 3 yıllık el sıkışan Hakan, yıllık 5 milyon Euro garanti ücret 1 milyon Euro bonusla Milano ekibine imza atmak üzere.

        9

        EN ÖNE HALİL, OLMAZSA KENAN

        Fatih Terim'in Elmas'a sunduğu listenin üst sıralarında Hakan Çalhanoğlu'ndan sonra Halil Dervişoğlu bulunuyor.

        10

        Terim, geçen yaz devre arasında kiralanan ve ligin sonlarına doğru gösterdiği performansla EURO 2020 kadrosuna daveti kapan Halil Dervişoğlu'nun kadroya katılmasını istedi.

        11

        Bonservisi Brentford'da bulunan milli futbolcu için babası Muzaffer Dervişoğlu daha önce kulübünün oğlundan beklentilerinin yüksek olduğunu belirtmişti. Galatasaray'ın kısa süre içerisinde bu transfer için harekete geçeceği kaydedildi.

        12

        Tecrübeli çalıştırıcı, Halil'de mutlu sona ulaşılamaması durumunda ise alternatifi olarak Kenan Karaman'ı belirledi.

        13

        Fortuna Düsseldorf'la olan sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'ın da istediği Kenan Karaman konusu da Halil Dervişoğlu'nun akıbetine göre şekillenecek.

        14

        GEDSON FERNANDES'İ DE İSTİYOR

        Terim'in mutlaka alınmasını istediği oyunculardan biri de Gedson Fernandes. Geçen sezonun devre arasında eski öğrencisi Rui Costa'yla bizzat iletişime geçerek kadroya kattığı Gedson'la yeniden çalışmak istiyor.

        15

        Benfica, Gedson Fernandes'in Galatasaray'da geçirdiği süreden memnun kalırken oyuncuyla ilgili kararını vermiş değil.

        16

        Portekiz ekibi, büyük beklentilerin bulunduğu Gedson Fernandes'i kadroda tutma kararı almadan sarı-kırmızılı kulübün bu transferi satın alma opsiyonlu kiralık da olsa bitirmek istediği kaydedildi.

        17

        ARDA TURAN DA İMZALAYACAK

        Fatih Terim gibi sözleşmesi sona eren ve Cengiz yönetiminin devam etmek istemediği Arda Turan da Burak Elmas'ın seçilmesiyle birlikte sarı-kırmızılı kulüpte kalacak.

        18

        Elmas daha önce "O da Terim gibi dükkanın sahibi" dediği tecrübeli futbolcunun ilerleyen yıllarda sarı-kırmızılı kulübe çeşitli görevlerle hizmet edebileceğini düşünüyor.