Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dönemde yaşananlar - Fenerbahçe Haberleri
        1

        3 Haziran'da Fenerbahçe'de başkanlık görevine seçilen Ali Koç, geride kalan 148 günde birçok önemli olay yaşarken, ilk teknik direktörü olan Cocu ile imza atıldıktan 124 gün sonra yollarını ayırdı.

        2

        İşte Sporx'in derlemesine göre; Fenerbahçe için belki de birkaç yıllık deneyimin yaşandığı o 148 günde yaşananlar...

        3

        3 HAZİRAN 2018 - ALİ KOÇ BAŞKAN SEÇİLDİ

        Fenerbahçe'de yapılan başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım karşısında farklı bir zafer alan Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin yeni başkanı oldu.

        4

        7 HAZİRAN 2018 - DAMIEN COMOLLI GÖREVDE

        Ali Koç, başkan seçilmesinin ardından çok hızlı bir başlangıç yaptı ve Fenerbahçe 7 Haziran'da Damien Comolli ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp 13 Haziran'da da Comolli ile 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

        5

        12 HAZİRAN 2018 - MÜJDAT YETKİNER İLE VEDA

        Damien Comolli önderliğinde yeni bir döneme giren Fenerbahçe, 12 Haziran'da resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile kulüp çalışanlarından Müjdat Yetkiner ile yolların ayrıldığını açıkladı.

        6

        22 HAZİRAN 2018 - COCU GELDİ VE İMZALADI

        Fenerbahçe'de Comolli'nin ardından kısa bir süre içerisinde yeni teknik direktör de belli oldu. Sarı-lacivertli kulüp 22 Haziran'da Phillip Cocu ile anlaşmaya varıldığını açıkldadı. Fenerbahçe, 27 Haziran 2018'de de Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

        7

        2 AĞUSTOS 2018 - YEDİ İSİM GÖNDERİLDİ

        Fenerbahçe, teknik kadroda da büyük değişime giderken, 2 Ağustos'ta antrenör ve scout ekibinden Celal Gökhan Güldağ, Furkan Şükürcü, Hasan Kemal Özdemir, Kemalettin Şentürk, Mustafa Ertem, Saffet Akbaş ve Sinan Aydın ile yolların ayrıldığı açıklandı.

        8

        FERNANDAO, GIULIANO VE JOSEF SATILDI

        Ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçen Fenerbahçe'de transfer döneminde 3 kritik ayrılık da yaşandı. Sarı-lacivertli ekip takımın önemli isimlerinden Fernandao'yu Al-Wahda'ya, Josef de Souza'ya Al Ahli'ye, Giuliano'yu ise Al Nasr'a sattı.

        9

        30 EYLÜL 2018 - ALİ KOÇ TARAFTARA GİTTİ

        Fenerbahçe, 30 Eylül'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olurken, Ali Koç maç sonunda taraftarın yanına gitmişti. Ali Koç, taraftardan sabır ve destek isterken, ''Bu formanı ağırlığını bilmeyenler var'' ifadelerini kullanmıştı.

        10

        5 EKİM 2018 - ÜÇ KADRO DIŞI

        Cocu ile sıkıntılı bir dönem içindeki Fenerbahçe, 5 Ekim'de herkesi şaşırtan bir karar almıştı. Sarı-lacivertli kulüp 5 Ekim'de Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın da süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

        11

        5 EKİM 2018 - BİLGİ SIZDIRMA SKANDALI

        Fenerbahçe, üç oyuncusunun kadro dışı bırakıldığı gün, teknik kadrodan 3 isimle yolların ayrıldığını da duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ''Futbol A Takımımız teknik heyetinden Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yollarını ayırma kararı almıştır'' ifadeleri yer aldı.

        12

        28 EKİM 2018 - COCU İLE YOLLAR AYRILDI

        Fenerbahçe, Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Ankaragücü maçının ardından Phillip Cocu ile yollarını ayırdı. Cocu, 27 Haziran'da 3 yıllık sözleşme imzaladığı Fenerbahçe kariyerini 28 Ekim'de noktalamış oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ