Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den 3 bomba transfer daha geliyor - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri (27 Temmuz) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Emre Belözoğlu, Max Kruse, Vedat Muriç, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Altay Bayındır ve Allahyar Sayyadmanesh’i renklerine bağlayan Fenerbahçe; 3 transfer daha yapacak. İşte son gelişmeler...

        2

        Yann M'Vila: Sportif Direktörü Damien Comolli, Saint Etienne'de forma giyen ön libero Yann M’Vila ile bir araya geldi ve kulübün teklifini iletti. 4 yıllık sözleşme, 3 milyon euro maaş önerildi. Bonservisi konusunda sıkıntı var.

        3

        Khedira: İtalyan ekibi ile 2021’e kadar mukavelesi süren ve sağlık 32 yaşındaki oyuncu için son bir hamle daha yapabilir. Sakatlık durumu düşündürüyor.

        4

        Mahmut Tekdemir: Fenerbahçe'nin en çok istediği isimler arasında. Başakşehir oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmıyor.

        5

        İbrahim Amadou: Sevilla, Kjaer görüşmesi sırasında defansif orta saha arayan Fenerbahçe'ye İbrahim Amadou’yu satmayı teklif etti. Durumu belirsiz.

        6

        Simon Kjaer: Stoperde 1 numaralı aday. Bonservisi ve maaşı konusunda pazarlıklar sürüyor.

        7

        Zanka: 1 yıllık kontratı olması nedeniyle düşük bir bonservisle transfer edilebilir. Şimdilik beklemede.

        8

        Mert Çetin: Yedek stoper olarak gündemde. Gençlerbirliği ile ufak pürüzlerin halledilmesinin ardından transferin bitmesi bekleniyor.

        9

        Juan Jesus: Roma’da forma giyen Juan Jesus da stoper adayları arasında. İtalyan ekibinin kapısını çalındı ve oyuncu ile ilgili bilgi alındı.