Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Luiz Gustavo'da son düzlük! Açıklanması an meselesi... Fenerbahçe son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferde son iki güne girilirken Fenerbahçe'de yoğun hareketlilik devam ediyor.

        2

        Transfer döneminin bitimine çok kısa bir süre kala sarı-lacivertliler, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken ön libero konusunda da mutlu sona çok yaklaşıldı.

        3

        Edinilen bilgilere göre sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinde oldukları Luiz Gustavo transferini bitirmeye çok yakın.

        4

        Fransa basınında yer alan habere göre, Marsilya, orta sahaya Valentin Rongier'i transfer etmek üzere.

        5

        24 yaşındaki futbolcu, basına yaptığı açıklamada kariyerine Marsilya'da devam etmek istediğini duyururken Nantes ile Marsilya bu transferde son aşamaya geldi.

        6

        Bu transferin gerçekleşmesinin ardından Marsilya'nın Luiz Gustavo'nun gidişine onay vereceği öğrenildi.

        7

        Fransa basınında Kanarya'nın 6 milyon Euro'luk son teklifini reddeden Marsilya’nın Brezilyalı futbolcu için son olarak 6.5 milyon Euro öneren Fenerbahçe'ye "evet" demek üzere olduğu kaydedildi.

        8

        KOLAROV, ROMA'DA KALIYOR!

        İtalya Serie A takımlarından Roma, Aleksander Kolarov'u takımda tutmaya karar verdi. Fenerbahçe'nin uzun süre kadroya katmak için uğraştığı Sırp futbolcu için Roma'nın sözleşme uzatma teklifinde bulunduğu belirtildi.

        9

        İtalya'nın La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre Roma, sözleşmesi 2020 yılına bitecek olan Kolarov'un sözleşmesini 2021'e kadar uzatmak istiyor.

        10

        1+1 YILLIK TEKLİF; KAPILAR KAPANIYOR

        Sporx'te yer alan haberde Roma'nın 33 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık teklifte bulunacağı, böylece Inter ve Fenerbahçe'ye kapıların tamamen kapanacağı kaydedildi.

        11

        Roma, geçtiğimiz günlerde de takımdan ayrılacağı iddia edilen ve Kolarov ile yakın arkadaş olan Edin Dzeko'nun da sözleşmesini uzatmıştı.

        12

        SOL BEKE DURMISI!

        Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Riza Durmisi transferinde sona yaklaştığı iddia edildi.

        13

        Ilmessaggero adlı internet sitesinde yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin Danimarkalı oyuncu için Lazio ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

        14

        5 milyon Euro'dan kapıyı açan İtalyan ekibi ile yapılan görüşmelerde orta yolun bulunduğu ve Fenerbahçe'nin 3 milyon Euro'luk teklifinin kabul edildiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ