Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! Mourinho'nun ilk hedefi o - FB Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Başarıdan başarıya koştuğu Mauricio Pochettino ile sezon ortasında yollarını ayırdıktan sonra dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getiren Tottenham, yeni sezon planlamasına da start verdi.

        2

        Portekizli menajer sonrasında toparlanma sürecine giren Londra ekibi, sonrasına Harry Kane ve Son gibi yıldızlarının uzun süreli sakatlanmasıyla büyük kriz yaşamıştı.

        3

        Bu süreçte ligde ilk 4 şansını sürdürse de Şampiyonlar Ligi defterini kapatan laciver-beyazlılar, yeni sezon planlamasına da şimdiden başladı.

        4

        İngiliz basını , Jose Mourinho'nun yeni sezona çok iddialı bir kadroyla girmek için kolları sıvadığını belirtirken hedefte olan isimlerden birinin Fenerbahçeli yıldız olduğu yazıldı.

        5

        Dailystar gazetesinin haberine göre; büyük planın parçalarından biri Fenerbahçe'nin Kosovalı forveti Vedat Muriç...

        6

        Habere göre; 25 yaşındaki futbolcu, ilk 11 için değil, kadro derinliği açısından transfer edilmek isteniyor.

        7

        Kane ve Son gibi isimlerin yokluğunda ciddi sıkıntılar yaşayan, birçok maça da forvetsiz çıkan Tottenham, ağır puan kayıplarıyla karşılaşmıştı. İngiliz temsilcisi önümüzdeki sezon da böyle bir sorun yaşamak istemiyor.

        8

        20 MİLYON EURO!

        Haberde bonservis bedeliyle ilgili bir ayrıntı verilmezken daha önce de "Tottenham-Muriç" flörtü basında gündem olmuş ve Fenerbahçe yönetiminin en az 20 milyon Euro istediği kaydedilmişti.

        9

        Önümüzdeki sezon için geniş bir transfer bütçesi ayıracak olan Tottenham'ın planlarda büyük bir değişiklik olmazsa Muriç için bu rakamı vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

        10

        Bu sezon takımıyla sadece Türkiye Kupası'nda iddialı kalan Muriç'in ise bu teklifi kabul ederek Fenerbahçe'ye dev bir rakam kazandırarak Ada'nın yolunu tutması bekleniyor.

        11

        12 GOL 4 ASİSTLİK KATKI

        Vedat, ligde 18 maçta 12 gol atarken arkadaşlarına 4 kez de asist yaptı. Kosovalı golcü, takımının skor yükünü çekenlerin başında geliyor.

        12

        Vedat Muriç, Çaykur Rizespor'dan sezon başında 3.5 milyon Euro'ya kadroya katılmıştı.

        13

        JAILSON'A KAPI AÇIK!

        Yaptığı bireysel hatalarla bu sezon Fenerbahçe’nin yaşadığı puan kayıplarında başrolü oynayan Jailson, yolun sonuna geldi.

        14

        Teknik direktör Ersun Yanal da ayrıldıktan sonra Jailson’un arkasında kimsenin durmadığı öğrenildi.

        15

        Brezilyalı futbolcu için sezon sonunda gelebilecek tüm tekliflerde her türlü kolaylık yapılacağı kaydedilirken bir sürpriz yaşanmazsa Jailson ile yollar ayrılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ