Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mesut Özeil Fenerbahçe'ye geliyor mu? Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        - PAPU GOMEZ -

        Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Mesut Özil transferini bitirmeye çok yaklaşan sarı lacivertli takımda Papu Gomez sesleri yükseldi.

        2

        Fenerbahçe, Arjantinli futbolcunun menajerine transfer şartlarını sordu.

        3

        Juventus ve Inter'in de istediği futbolcu için Atalanta, yurt dışına 5 milyon, İtalya’ya 10 ise milyon Euro’ya bonservisini vermeyi düşünüyor.

        4

        Juventus'un Gomez transferi için Bernardeschi'yi önerdiği fakat Atalanta'nın bu teklifi reddettiği belirtildi.

        5

        - MESUT ÖZİL -

        Fenerbahçe, Mesut Özil'i bekliyor. Başkan Ali Koç'un ardından Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun da "Artık daha da yakın" açıklaması yaptığı Mesut Özil için geri sayıma geçildi.

        6

        Fenerbahçe'nin 3,5 yıllık anlaşmaya vardığı yıldız futbolcu, Arsenal ile sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini sürdürüyor. The Athletic'e göre; 32 yaşındaki Mesut Özil, Arsenal'dan ayrılmak için sezon sonuna kadar kazanacağı 8 milyon Euro'dan feragat etmeyi teklif etti.

        7

        Mesut Özil, Arsenal ile yollarını ayırdıktan sonra; Fenerbahçe resmi girişimlere başlayacak ve oyuncu İstanbul'a gelecek. Fenerbahçe'nin Mesut'a sözleşme teklifi ise bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2024'e kadar.

        8

        EMRE BELÖZOĞLU NE DEMİŞTİ?

        "Mesut'un kulübüyle görüşme süreci bittikten sonra biz kendi aramızda görüşmeleri yapacağız. Mesut, kendi kulübüyle istediğimiz şartlarda anlaşırsa bu seneki limitlerimizde bir yükü olmayacak. Fenerbahçe ya da diğer kulüpler artık 4-5 milyon Euro maaşlarla futbolcu getirebilecek güce sahip değiller. Fenerbahçe'nin dengesini bozacak rakamsal anlamda oyuncuların maaşlarını etkileyebilecek rakamlar olamaz, bizim öyle bir gücümüz yok."

        9

        - SZALAİ -

        Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için yeni isimler ortaya atılıyor. Sarı-lacivertli kulübün Güney Kıbrıs takımlarından Apollon Limassol'un 22 yaşındaki savunmacısı Attila Szalai'yi transfer etmek istediği belirtildi. İtalyan basınında çıkan habere göre; Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim da oyuncu için istekli.

        10

        Fenerbahçe, Attila Szalai için kulübü Apollon'a 2 milyon € ve sonraki satıştan %15 pay teklif etti.

        11

        Öte yandan Apollon Limassol Kulübü, "Fenerbahçe şu anda Attila Szalai'yi isteyen tek kulüp, Türklerle görüşmeler devam ediyor" açıklamasında bulundu.

        12

        MACARİSTAN MİLLİ FORMASINI GİYDİ

        Macaristan'da futbol hayatına başlayan Szalai, Avusturya'da altyapı takımlarında forma giydikten sonra Apollon Limassol'e transfer oldu. Szalai, 8 kez Macaristan milli formasını giydi. Bu sezon 16 maçta forma giyen 1.92'lik savunmacı 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

        13

        - ÖMER FARUK BEYAZ -

        Sportif Direktör Emre Belözoğlu, 17 yaşındaki futbolcuya daha önce hiç yapılmamış bir projeyle gidildiğini ancak görüşmelerin olumsuz ilerlediğini duyurdu. Dün yaşanan bu gelişmelerin ardından Alman basınında çıkan Ömer Faruk Beyaz haberi gündeme bomba gibi düştü.

        14

        RevierSport'un haberine göre; Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke 04 ve Borussia Dortmund transfer için girişimlerini hızlandırdı. Ömer Faruk Beyaz için karşı karşıya gelen iki Alman ezeli rakibi oyuncunun transferi için şartları zorlamayı planlıyor.

        15

        PEROTTİ İLE YOLLAR AYRILIYOR

        Fenerbahçe'de Diego Perotti şoku yaşanıyor! Bu yaz Roma'dan transfer edilen ve bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Arjantinli futbolcuyla ilgili açıklamalar yaptı. Erol Bulut "Muhtemelen aramızdan ayrılacak. Yerine transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ