Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri | Son gelişmeler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        VALENİCA İMZALADI

        Fenerbahçe'de transfer şov devam ediyor... Bu sezon birçok flaş ismi kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler dün de önceki gece İstanbul'a getirdiği Enner Valencia'nın transferini resmen açıkladı. Fenerbahçe bonservisi elinde olan Valencia ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

        2

        ZAJC HOLLANDA YOLCUSU

        Hollanda ekibi Fortuna Sittard Fenerbahçe'nin kendisine uygun şartlarda kulüp bulmaya çalıştığı Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'a resmen talip oldu. 26 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe’nin kapısını çalan Fortuna Sittard, Sarı-Lacivertliler’in cevabını bekliyor.

        3

        Fenerbahçe'de beklentilerin çok altında kalan Zajc geçtiğimiz sezon 17 maçta forma giydi. Sloven orta saha oyuncusu bu maçlarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

        4

        BİR STOPER DAHA

        Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istiği Wolfsburg stoperi Marcel Tisserand ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.

        5

        27 yaşında 1.90 boyunda olan Demokratik Kongolu stoperin İstanbul'a gelmek için hazır olduğu kulübü ile küçük bir pürüzün çözülmeye çalışıldığı ifde edildi.

        6

        MURİÇ PAZARLIĞI

        Lazio'nun ısrarla kadrosuna katmak istediği Vedat Muric için Fenerbahçe istediği fiyattan taviz vermiyor.

        7

        20 milyon Euro'nun altına düşmeyen Fenerli kurmaylar Lazio'nun 18 milyon Euro + bonus teklifini de geri çevirdi. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

        8

        İtalyan basını ise 19 milyon Euro + Bastos karşılığında transferin bittiğini yazdı.

        9

        FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM

        Peru'da Binacional takımının formasını giyen 26 yaşındaki golcü Aldair Rodriguez, Fenerbahçe'den teklif aldığını söyledi.

        10

        Sarı-lacivertli kulüple görüşmeler yaptığını kaydeden Perulu oyuncu, "Fenerbahçe'nin bir ilgisi oldu. Babam ve menajerlerim görüşme gerçekleştirdi. Teklif resmileşince benim de haberim olur ancak bir gelişme olmadı. Bu ilgi beni de daha çok çalışmak yönünde motive ediyor" dedi.

        11

        RODRİGUES OLYMPİAKOS'A

        Yunanistan'dan SporTime'ın haberine göre; Olympiakos, Garry Rodrigues ile transfer konusunda anlaşmaya çok yakın. Ancak, transferin Garry Rodrigues dışında iki farklı noktasının daha olduğu vurgulandı.

        12

        Rodrigues, toplamdaki 4 milyon Euro'luk maaşının 2'sini Al Ittihad'dan 2'sini ise Fenerbahçe'den alıyor. Fenerbahçe'nin ödediği 2 milyon Euro'luk kısmın bile Olympiakos için çok olduğu ve Olympiakos'un Arap kulübü ile de anlaşma zemini arıyor.

        13

        Olympiakos'un Al Ittihad ile anlaşma zemini yakalasa dahi bu transferde Fenerbahçe'nin de ikna edilmesi gerektiği bilgisi verildi.

        14

        EROL BULUT'TAN MÜJDE

        Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yeni transfer Valencia hakkında değerlendirmelerde bulunurken, "İnşallah 2-3 transfer daha açıklayacağız" diyerek müjde verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ