Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Yeni golcü kim olacak? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfere hızlı bir giriş yapan ve son olarak kadrosunu Jose Sosa'yla güçlendiren Fenerbahçe'de hareketlilik sürüyor.

        2

        Stoper ve santrfor arayışlarına devam eden sarı-lacivertlilerde gözler bu iki mevkiye yapılacak takviyelere çevrildi.

        3

        Lazio ile anlaşma sağlayan Muric, transferdeki son pürüzlerin giderilmesini de beklerken bu transferden yaklaşık 16 milyon Euro gibi bir gelir elde edecek sarı-lacivertliler de santrfor arayışlarına hız verdi.

        4

        FFP nedeniyle sattığı kadar alabilecek olan ve bu yüzden bonservissiz oyunculara yönelen sarı-lacivertlilerin santrfor transferi için girişimlerine ağırlık vereceği öğrenildi.

        5

        Kariyerini AEK'te sürdüren 26 yaşındaki santrfor Marko Livaja'yla bir süredir görüşen Fenerbahçe, her ne kadar bonservis konusunda eli rahatlasa da temkinli hareket ediyor.

        6

        TRT Spor'un haberine göre 26 yaşındaki golcünün ekonomik açıdan taleplerini yüksek bulan sarı-lacivertliler bu transferi şimdilik askıya aldı.

        7

        2017-18'de kiralandığı AEK'e sonradan bonservisiyle transfer olan Hırvat golcü geçen sezon 41 maçta 15 gol 9 asistlik performans sergiledi.

        8

        MANDZUKIC 4 MİLYON EURO İSTİYOR

        Ocak ayında transfer olduğu Katar ekibi Al Duhail'de umduğunu bulamayan ve kulüpten ayrılan Mario Mandzukic'le masaya oturan Fenerbahçe, Hırvat golcünün taleplerini sordu.

        9

        Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro talep eden Mandzukic iki yıllık sözleşme istedi.

        10

        Sarı-lacivertlilerin bu transferi de ekonomik açıdan uygun şartların sağlanmaması durumunda askıya alacağı öne sürüldü.

        11

        VALENCIA GELMEYE HAZIR!

        Fenerbahçe'nin santrfor adaylarından olan ve bonservisi elinde bulunan Enner Valencia, sarı-lacivertlilerle her konuda anlaştı!

        12

        Meksika basınının haberine göre Enner Valencia, ülkesi Ekvador'daki özel işlerini tamamladıktan sonra Fenerbahçe için Türkiye'ye hareket edecek.

        13

        Valencia'nın İstanbul'a gitmek için hazırlandığı ve Fenerbahçe için gün saydığı belirtiliyor.

        14

        Geçtiğimiz günlerde Arjantin'de kız kardeşi kaçırıldığı belirtilen ve zor günler yaşayan Valencia'nın Fenerbahçe ve Türkiye'yi 'yeni bir başlangıç' olarak gördüğü kaydediliyor.

        15

        30 yaşındaki forvet oyuncusu, son olarak Meksika'nın Tigres takımında forma giymişti. Valencia'nın şu anda bonservisi elinde bulunuyor.

        16

        ALLAHYAR'A TALİP VAR

        Fenerbahçe'de gelecek oyuncular kadar gidecek futbolcular konusunda da hareketlilik yaşanıyor.

        17

        Sarı-lacivertlilerin geçen sene kadrosuna kattığı Allahyar Sayadmanesh'e Adanaspor'un kiralama teklifi yaptığı belirtildi.

        18

        TRT Spor'da yer alan habere göre iki takım arasında temas kuruldu. Transfer teklifinin nasıl yanıt bulacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ