Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Vedat Muriç müjdesi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı'nda geçirdiği sakatlık sonrası kadrodan çıkarılırken, Fenerbahçe'nin de Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmada forma giyememişti.

        Vedat'ın ardından Mevlüt Erdinç de sürpriz bir şekilde sakatlanması, Malatya deplasmanında Fenerbahçe'yi forvetsiz bırakmıştı. Ancak Göztepe maçı öncesi Fenerbahçe, taraftarlarına müjdeyi verdi. Sarı-Lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından

        Kosovalı golcünün fotoğrafını paylaşayan Sarı-Lacivertliler, fotoğrafın altına "Acaba kim geri döndü?" Acaba kim geri döndü?" notu ile Kosovalı golcünün fotoğrafı paylaşıldı. Sakatlığı geçen Vedat'ın Göztepe maçında sahada olması bekleniyor.

        REKLAM

        MAX KRUSE DE İDMANA KATILDI

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında cumartesi günü Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada,FenerbahçeCan Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi. İdmanın, hücum defans geçişleri ve bireysel çalışmalarla sona erdiği aktarıldı.

        Tedavisi süren oyunculardan Vedat Muric'in ısınma ile 5'e 2 pas çalışmasında yer aldığı, uzun süreli sakatlığı bulunan Max Kruse'nin ise antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi. Mevlüt Erdinç'in ise özel program dahilinde tedavisini sürdürdüğü ifade edildi.Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ