Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? İşte Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! FB nasıl şampiyon olabilir? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken zirvede heyecan nefesleri kesiyor. Kupada finale çıkan Fenerbahçe, ligde de üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından Antalyaspor ile kozlarını paylaşıyor. İşte, sarı lacivertlilerin şampiyonluk ihtimalleri...

        2

        İŞTE FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

        Sarı lacivertliler, Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi nedeniyle kalan son 3 haftada; 2 maça çıkacak. Kanarya, bu akşam Antalyaspor ile sahasında karşılaşırken, son hafta maçında ise Galatasaray ile ise deplasmanda mücadele edecek.

        3

        FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

        Maç fazlasıyla lider Galatasaray'ın arkasında 2. sırada yer alan Fenerbahçe, artık sarı kırmızıların puan kaybetmesini bekleyecek.

        4

        Puan kaybına tahammülü olmayan sarı lacivertliler, tüm maçlarını kazanması halinde, önce ezeli rakibi Galatasaray'ın Ankaragücü deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek; ardından ise deplasmanda rakibini de mağlup etmesi gerecek.

        5

        Kanarya, Galatasaray; Ankaragücü'ne yenilirse, sarı kırmızılıları deplasmanda mağlup etmesi halinde şampiyon olacak.

        Kadıköy temsilcisi, sarı kırmızıların başkentte berabere kalması halinde ise rakibini deplasmanda 3 farklı mağlup edebilirse şampiyon olacak.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ