Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 3 puanı Crespo getirdi! Hernan Crespo'dan tebrik! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        por Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe, son bölümünde 10 kişi mücadele ettiği derbiden 2-1 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilere 3 puanı getiren gol ise yeni transfer Miguel Crespo'dan geldi!

        TOP 103 KM/H HIZA ULAŞTI!

        Dakikalar 90+4'ü gösterirken sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Crespo, yerden uzak direğe doğru çok sert bir vuruş yaptı. Direğin içine çarpan top ağlara gitti. beIN SPORTS'un aktardığına göre Crespo'nun golünde top 104 KM/H hıza ulaştı!

        2

        SİFTAH YAPTI!

        Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miguel Crespo, sarı-lacivertli formayla ilk golüne imza attı. Sezon başında sarı-lacivertli takıma transfer olan ve istikrarlı forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla ilk gol sevincini Galatasaray karşısında yaşadı.

        3

        GOL SEVİNCİNİ ANLATTI

        Maçın ardından konuşan Miguel Crespo gol sevincini şu sözlerle anlattı: "Bu büyük kulüpteki ilk golümü attığım için çok mutluyum. 3 puan bizim için çok önemliydi. Kötü sonuçlar alıyorduk. İyi çalışıyorduk. Bir gün bu sonuçların döneceğini biliyorduk. Çok önemli bir goldü. Çok sevindim. İçimdeki mutluluğu dışarı vurdum. Yapmamız gereken konsantrasyonu bozmadan böyle devam etmek."

        4

        FENERBAHÇE: SES GELMİYOOOOO

        Fenerbahçe de Miguel Crespo'nun sevinç anlarından bir video paylaştı ve paylaşımında "Ses gelmiyooo" ifadelerine yer verdi.

        5

        HERNAN CRESPO'DAN TEBRİK

        Miguel Crespo'ya bir tebrik de eski ünlü futbolcu Hernan Crespo'dan geldi. Uzun yıllar Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen ve şu anda futbolcu menajerliği yapan Hernan Crespo, Miguel Crespo'nun golünün görüntülerini alıntılayarak "Aferin kardeşim" ifadelerini kullandı.

        6

        Öte yandan derbide zaman zaman sinirler de gerildi. İki takım oyuncuları bazı pozisyonlarda birbirlerine girdi. O anlar da ekranlara böyle yansıdı...