Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig maçları ücretsiz mi ve şifresiz hangi kanalda yayınlanacak? TOD TV nedir, nasıl üye olunur ve maçlar bedava nasıl izlenir? - Futbol Haberleri
        1

        Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Süper Lig maçlarının iki hafta boyunca şifresiz yayınlanacağını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmeninin ardından futbolseverler, "Süper Lig maçları ücretsiz mi, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak? TOD TV nasıl üye olunur, nasıl şifresi maç izlenir? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte TOD TV hakkında tüm merak edilenler...

        2

        SÜPER LİG MAÇLARI ÜCRETSİZ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

        Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Omuz Omuza bağış kampanyasında açıklamalarda bulundu.

        3

        Bakan Kasapoğlu yaptığı önemli açıklamaların yanı sıra ayrıca, ligin 2 haftasını kapsayan maçların şifresiz yayınlanacağını belirterek, "Liglerimizin yayıncı kuruluşu olarak BeIN Sports ile yaptığımız görüşmede 3-13 Mart arasında, ligin önümüzdeki iki haftasındaki tüm maçları şifresiz yayınlanma kararı alındı" ifadelerini kullandı.

        4

        TOD TV NASIL ÜYE OLUNUR, MAÇLAR NASIL ÜCRETSİZ İZLENİR?

        3-13 Mart tarihleri arasında oynanacak tüm Süper Lig maçları, ödüllü filmler, diziler TOD TV üzerinden ücretsiz olarak yayımlanacak. Yapılması gerekenler ise oldukça basit www.todtv.com.tr adresi üzerinden Ücretsiz izle seçeneğine tıklayarak Ad-Soyad, e-posta adresi ve Cep Telefonu bilgileri girildikten sonra telefonunuza gelen SMS onay kodunu girerek kolayca üye olabilir ve maçları TOD TV veya beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ