Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Boey için ayağa kalktılar! Fransa Milli Takımı... - GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da geçen sezondan bu yana sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Sacha Boey, Fransa'da gündem oldu.

        2

        Fransız basınında yer alan haberde; 23 yaşındaki genç futbolcunun Fransa Milli Takımı'nda şans bulması gerektiği belirtildi.

        3

        Fransa'nın son yıllardaki tek zayıf bölgesinin sağ bek olduğuna değinilen haberde, Boey'un bu mevki için ciddi bir alternatif haline geldiği ifade edildi.

        4

        Fransa'nın teknik direktörü Didier Deschamps'ın bu bölgede Benjamin Pavard, Jules Kounde ve Jonathan Clauss gibi isimleri denediği ancak istediği verimi alamadığına vurgu yapıldı.

        5

        Fransa Milli Takımı'nın sağ bek sorununa Sacha Boey'un çare olabileceği belirtilirken, Galatasaraylı yıldızın en azından bir şansı hak ettiği ifade edildi.

        6

        2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Boey'un, sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmez ismi haline geldiği aktarıldı.