Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Attila Szalai'ye bir teklif daha! Fransızlar devrede... - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları sürüyor.

        2

        Takıma katılacak futbolcular kadar ayrılacak futbolcular da bir hayli önem taşırken, sarı-lacivertli formayı giyen oyunculara teklifler gelmeye devam ediyor.

        3

        Alman ekipleri Union Berlin ve Hoffenheim'ın Macar stoper Attila Szalai'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladığı gündeme gelmişti.

        4

        Bir başka iddia da Fransız basınından geldi. L'Equipe'in haberine göre, sezon öncesinde takımın başına Süper Lig'den de tanıdığımız Francesco Farioli'yi geçiren Fransız ekibi, hocasının isteği üzerine stoper transferinde harekete geçti.

        5

        Defansta en tecrübeli isimleri olan 39 yaşındaki Dante'nin veliahtı olacak ve yerine geçecek bir isim arayan Nice'ye Farioli, Fenerbahçe'nin Macar stoperi Szalai'yi önerdiği haberin detayları arasında yer aldı.

        6

        GÖRÜŞMELERE BAŞLANACAK

        Birkaç haftardır oyuncunun gözlemlendiği iddia edilirken, Youssouf Ndayishimiye'nin iyi performansı sonrasında Türkiye'den futbolcu almaya sıcak bakan Nice, Fenerbahçe ile oyuncu için görüşmelere başlaması planlanıyor.