Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray 25 Aralık 2021'den beri kazanamıyor! - Spor Haberleri - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Lig tarihindeki en kötü dönemlerden birini geçiren sarı-kırmızılıların galibiyet hasreti de altı maça çıktı.

        Ligdeki son galibiyetini 2021'de elde eden Galatasaray, 50 gündür 3 puanın uzağında. 25 Aralık 2021'deki Antalyaspor maçını 2-0'lık skorla kazanan sarı-kırmızılılar sonrasında Giresunspor'a 1-0 yenilmiş ve Fatih Terim'le yollarını ayırmıştı.

        TORRENT DE ÇARE OLMADI

        Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in yerine göreve gelen Domenec Torrent de kötü gidişatı durduramadı. Galatasaray, İspanyol çalıştırıcı yönetiminde çıktığı beş maçın hiçbirini kazanamadı. Sarı-kırmızılılar Torrent'le sadece 2 puan topladı ve Hatayspor, Kasımpaşa ile Trabzonspor'a mağlup oldu.

        REKLAM

        SON 14 MAÇTA TEK GALİBİYET!

        Süper Lig'de oynadığı son 14 karşılaşmada 1 galibiyet alan Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 6 beraberlik elde ederken, tek 3 puan sevincini de Antalyaspor karşısında yaşadı.

        29 PUANDA KALDI!

        25. hafta sonunda 7 galibiyet 8 beraberlik elde eden Galatasaray haftayı 29 puanla tamamladı. Sarı-kırmızılılar, bir maçları eksik Göztepe ve Kasımpaşa'nın kazanması durumunda 15. sıraya gerileyecek! Antalyaspor'un da rakibini mağlup etmesi durumunda ise küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1'e inecek!

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ