Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a geri dönen Fatih Terim'in unutulmaz sözleri ve açıklamaları - Galatasaray Haberleri
        1

        Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Igor Tudor'la yollarını ayıran, ardından seçimli olağanüstü genel kurul kararı alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, efsanevi teknik direktörü Fatih Terim'le görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. "İmparator" lakaplı çalıştırıcının, Süper Lig'in 17. haftasındaki Göztepe maçında sahada olması bekleniyor.

        2

        4. kez Galatasaray'ın başına geçen Fatih Terim, Türk futboluna sadece yeşil sahada yaşattıklarıyla damga vurmadı, birçok demeciyle de akıllara kazındı. İşte Fatih Terim'in akıllara kazınan sözlerinden unutulmayanları:

        3

        "Biz bitti demeden bitmez."

        7

        Samuel Johnson'ın golüyle Fenerbahçe'nin kazandığı 1-0'lık yenilgi sonrasında: "Ya ne diyeyim ki ben size adamlar geldi gol attı yendiler. Neyi anlatayım ki yakar top gibi bir şey bu!"

        8

        "Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler."

        9

        "Benim kitabımda vazgeçmek de yenilmek de yoktur... Ben kaybedenlere asla kızmam. Ama vazgeçenleri ve yenilgiyi baştan kabul edenleri siler atarım. Kaybetse de sonuna kadar mücadele edenler benim her zaman yanımda olacak ve onlar sonunda mutlaka kazanacak."

        10

        "Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin!"

        11

        "Hiçbir başarıyı kabul etmeyin dünü de yarına mahkum etmeyin."

        12

        "Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin.. Ve unutma. Kaybettiğinde değil, Vazgeçtiğinde yenilirsin!"