Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Marcao piyangosu! Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezona Florya'da hazırlanan ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Marcao piyangosu vurdu!

        2

        UEFA'yla yapılan finansal fair-play anlaşması nedeniyle sattığı kadar oyuncu alabilecek olan sarı-kırmızılılarda Brezilyalı futbolcuya yurt dışından önemli kulüplerin ilgisi olduğu öğrenildi.

        3

        Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Brezilyalı futbolcu için devreye girdiği ve menajerler aracılığıyla soruşturma yaptığı öğrenildi.

        7

        Fatih Terim he ne kadar oyuncunun satılmasını istemese de transfer için kaynak yaratmak zorunda olunması, tecrübeli çalıştırıcıyı da bu konuya sıcak bakmasını sağladı.

        8

        Galatasaray'ın Newcastle United'ın teklifinden sonra Lyon'dan da bir girişim bekleyeceği, finansal açıdan en uygun şartlara Marcao'yu satabileceği öğrenildi.

        9

        Öte yandan Marcao'nun Instagram hesabından Newcastle United'ın resmi hesabını takip etmesi de bu konudaki iddiaları güçlendirdi.

        10

        Galatasaray'ya 2018-19 sezonunun devre arasında transfer olan Marcao'nun sarı-kırmızılılarla 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

        11

        Sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcuyu Portekiz ekiplerinden Chaves'ten 4 milyon Euro'ya transfer etmişti.

        12

        Bugüne kadar Süper Lig'de 43 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, Luyindama'yla birlikte önceki sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

        13

        "FULHAM, SERI TEKLİFİNİ REDDETTİ"

        Öte yandan Fatih Terim'in transferdeki önceliği olarak belirlediği Jean Michael Seri için yapılan girişimlerle ilgili de flaş bir gelişme yaşandı.

        14

        Londra merkezli yerel basında yer alan habere göre Fulham, Galatasaray'ın Seri için yaptığı kiralama teklifini reddetti.

        15

        Haberde Fulham'ın daha önce kiraladığı Harrison Reed ve Mario Lemina için Southampton'la anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.