Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Salih Özcan transferinde 'alternatif' rötarı - Galatasaray Haberleri

        Orta sahaya biri yerli iki takviye yapmak isteyen Galatasaray, bir süre önce Salih Özcan için girişimlere başlamıştı. Milli futbolcudan yeşil ışık alan ve Borussia Dortmund'la masaya oturan sarı-kırmızılılar bu transferde 'alternatif' rötarı yedi.

        Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre Galatasaray, oyuncuyu bonservisiyle ya da satın alma opsiyonuyla kiralamak için girişimler yaparken Dortmund ise Salih'in alternatifini almadan oyuncuyu bırakmaya yanaşmıyor.

        Bu bölgede Emre Can dışında tek alternatif durumunda olan Salih Özcan'ın sarı-kırmızılı kulüpten aldığı teklif cazip olsa da sarı-siyahlılar, bu bölgeye tecrübeli bir oyuncu eklemesi yapmak için çalışmalar yürütecek. Bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise Salih Özcan'ın ayrılığı zora girecek.

        REKLAM

        Köln altyapısından yetiştikten sonra Temmuz 2022'de Borussia Dortmund'a transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, Mart 2022'de milli olmuştu. Ay-yıldızlı formayla şimdiye kadar 11 maça çıkan Salih Özcan, Almanya'nın alt yaş milli takımlarında da 50'den fazla maça çıktı.

         Cimbom'dan Salih Özcan atağı!
        Cimbom'dan Salih Özcan atağı! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ