Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray bombaları patlattı: 1 gecede 5 transfer - Galatasaray'dan son dakika GS transfer haberleri bugün - Galatasaray Haberleri
        1

        Yaz transfer döneminin bitimine 1 gün kala Galatasaray’da hareketli saatler yaşanıyor. Takıma takviye yapmak için yoğun çaba sarfeden Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, uzun süredir peşinde koştuğu Mauro Icardi'yi dün gece İstanbul'a getirdi.

        2

        Transferin son günlerinde Galatasaray hücum hattına takviye gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar bu kapsamda Fransız ekibi Paris Saint Germain'de forma yıldız futbolcu Mauro Icardi'yi kiralık olarak renklerine bağladı.

        3

        Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte özel uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yapan Arjantinli futbolcuyu çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı.

        4

        29 yaşındaki futbolcu, taraftarların istediğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.

        5

        Santrfor eksiğini Arjantinli yıldızla kapatan Cimbom, savunma takviyesini de gerçekleştirdi.

        6

        Danimarka’nın Aalborg takımında forma giyen 21 aşındaki Matias Ross Jensen’in transferini de bitiren Aslan, 21 yaşındaki oyuncuyu scout ekibinin tavsiyesiyle kadrosuna kattı.

        7

        Geleceğe yönelik bir takım kurmak istediklerini her fırsatta dile getiren Özbek yönetimi, kanat takviyesi olarak da Rapid Wien forması giyen 19 yaşındaki Yusuf Demir’i de kadroya kattı.

        8

        Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir'in transferinde dünyanın birçok büyük kulübüyle yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon Euro isteyen Avusturya ekibiyle yaptığı sıkı pazarlık sonucunda ücreti 6 milyon Euro'ya kadar indirdi ve Rapid Wien ile el sıkıştı.

        9

        Yusuf Demir'i taşıyan ve Viyana'dan kalkan uçak saat dün 23.55'de İstanbul Havalimanı'na geldi. Jensen'i taşıyan ve Kopenhag'tan kalkan uçak ise 00.00 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

        10

        İki oyuncu da İstanbul'da oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

        11

        Öte yandan Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'de forma giyen Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın geçici transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

        12

        MATA BOMBASI

        Galatasaray Kulübü, son olarak Manchester United'ta forma giyen ve bonservisi elinde bulunan İspanyol futbolcu Juan Mata ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

        13

        34 yaşındaki İspanyol futbolcu, sarı-kırmızılı ekipten 8 milyon pound yıllık ücret talep etti. Pazarlıkların ardından Mata, talep ettiği yıllık ücreti 2 milyon Euro'nun altına indirdi.

        14

        TRAORE ASLAN GİBİ

        Takımın ofansif gücünü arttırmak isteyen Sarı-Kırmızılı takım, Wolverhampton’dan Adama Traore transferi için de tüm şartları zorluyor.

        15

        Takım savunmasından memnun olduğunu yönetime ileten teknik direktör Okan Buruk, hücum hattının daha da güçlenmesi için Traore’nin takıma katılmasını dört gözle bekliyor. İngilizler’in geçen sezon devre arasında Barcelona’ya kiralık olarak gönderdiği 26 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, son aşamaya geldi.

        16

        James Rodriguez için de girişimlerini sürdüren Aslan, Kolombiyalı yıldızın yüksek maliyetini uygun şartlara çekebilirse son dakikada kadrosuna Dünya yıldızını katabilir. Ancak bu transferin olasılığı şimdilik düşük seviyede…

        17

        KAAN AYHAN HABER BEKLİYOR

        Takımdaki yerli sayısını da arttırmak isteyen Özbek yönetimi, Sassoulo forması giyen Kaan Ayhan için uzun süredir İtalyanların fiyat düşürmesini bekliyor. Kaan’la anlaşma sağlayan Aslan 4.5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır.

        18

        AYRILACAKLAR DA BELLİ

        Takımda yeteri kadar forma şansı bulamayacak bazı isimlerle yolları ayırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Taylan, Ömer, Oğulcan, Omar ve Luyindama’dan da kendilerine takım bulmalarını istedi.

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ