Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Galatasaray'ın transferde yeni hedefi o! - Galatasaray Haberleri
        1

        Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından son anda mali konuda yaşanan yanlış hesaplama nedeniyle santrfor transferi yapamayan Galatasaray'da devre arasında gözler bu bölgeye yapılacak takviyeye dönmüştü.

        2

        Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, Dubai'ye Alan Carvalho ve Alexandre Pato transferleri için giderken bu transferler mutlu sonla noktalanmamıştı.

        3

        Yaşanan bu gelişmelerin ardından sarı-kırmızılıların gündemine yeni bir isim geldi.

        4

        Transfer döneminin bitimine 1 hafta kalan Galatasaray'da Şükrü Hanedar, Dubai'den sonra İtalya'nın başkenti Roma'ya uçtu ve Lazio'yla görüşmelere başladı!

        5

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sarı-kırmızılılar, İtalyan kulübünde top koşturan Felipe Caicedo için 3 milyon Euro'luk teklifini yaptı!

        6

        2017 yazında Espanyol'dan Lazio'ya 2,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 30 yaşındaki golcü için ilk teklifler yapıldı ve hem oyuncudan hem de kulübünden yanıt beklemeye başlandı.

        7

        Avrupa'ya Basel formasıyla adım atan, 2008'de 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester City'ye transfer olan Ekvadorlu oyuncu, Sporting Lizbon, Malaga ve Levante'de kiralık olarak top koşturdu.

        8

        Levante, Caicedo'nun satın alma opsiyonunu kullandı ve Temmuz 2011'de 7,5 milyon Euro'luk bedelle Lokomotiv Moskova'ya sattı.

        9

        Yaklaşık 3 yıl boyunca Rusya'da top koşturan tecrübeli santrfor Ocak 2014'te Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Jazira'ya 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

        10

        2014 yazında yeniden Avrupa'ya dönen ve Espanyol'un yolunu tutan 30 yaşındaki futbolcu, burada gösterdiği performansla Ağustos 2017'de Lazio'ya transfer oldu.

        11

        Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Caicedo, Serie A'da ise 13 maçta 1 gol 1 asistle oynadı.

        12

        2020'ye kadar Lazio ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki golcü, Ekvador Milli Takımı'yla 68 mücadelede forma şansı bulurken 22 de gol attı.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ