Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA: Galatasaray'da transfer operasyonu: Terim o ismi istiyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; son 2 sezondur Galatasaray’ın kiralayarak forma giydirdiği Henry Onyekuru, transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim’in gözdesi durumunda…

        2

        Karantinanın ardından yaz aylarında ligin son 8 maçı oynanırken zorlu Trabzonspor maçı öncesi kritik anda çağırıp kamp çalışmalarına başlatan Monaco, sezon başında da Cimbom’un tüm girişimlerine olumsuz yanıt vermişti.

        3

        Ancak bu sezon sadece 4 maça çıkan Nijeryalı futbolcunun performansından memnun kalmayan Monaco teknik direktörü, Onyekuru’yu kadro dışı bıraktı.

        4

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in sezon başında da ısrarla istediği eski öğrencisi için harekete geçen yönetim, Monaco’yu ikna etmeye çalışıyor.

        5

        Fransız ekibinin istediği 7.5 milyon Euro’yu bir çırpıda ödeyemeyeceğini Monaco yetkililerine ileten Sarı-Kırmızılı yönetim, ödeme konusunda Fransızlar’dan anlayış bekliyor.

        6

        UEFA’nın Finansal Fair-Play yaptırımları kapsamında satmadan oyuncu alamayan Cimbom, eldeki oyunculara da talip bekliyor.

        7

        4 aydır maça çıkmayan Onyekuru’yu takımdan göndermek isteyen Monaco’yla ödeme planlaması üzerinde uzlaşma sağlanırsa, Nijeryalı sol açık ikinci yarıda ‘Parçalı’yı giyebilecek.

        8

        LİSTENİN BAŞINDA LUYINDAMA VAR

        Elden çıkarması durumunda iyi bir bonservis bedeli alınacak oyuncuları belirleyen Galatasaray’ın gözü kucağı Christian Luyindama’da…

        9

        Everton başta olmak üzere Avrupa’dan bazı takımların oyuncusuyla ilgilendiğini bilen Cengiz yönetimi, transfer bütçesini arttırmayı amaçlıyor.

        10

        Demokratik Kongolu savunmacıdan en az 10 milyon Euro bonservis ücreti gelmesini bekleyen Aslan, gelecek en iyi teklifi değerlendirecek.

        11

        Mecbur kalmadıkça Luyindama’ya son dönemde ilk 11’ine almayan teknik direktör Fatih Terim de ligin ikinci yarısında yan yana oynatmayı düşündüğü Donk ve Marcao’nun daha çok uyum sağlamasını istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ