Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan gövde gösterisi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki Başakşehir maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başlarken Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gövde gösterisi yaptı.

        2

        31. haftada Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan, geçen haftaki derbide ise Beşiktaş'a 3-1 kaybeden sarı-kırmızılılar, antrenmanı taraftara açarak camia olarak kenetlendi.

        3

        İdman için tesislere yaklaşık 2 bin taraftar girerken, tribünün yanı sıra saha kenarları da tamamen doldu.

        4

        İçeri girebilen taraftar sayısı kadar bir o kadar kişi de dışarıda kalırken, bazıları tesis etrafındaki ağaçlardan çalışmayı izledi.

        5

        Tezahüratlarla futbolcuları destekleyen taraftarlar, ligin 32. haftasındaki Beşiktaş derbisini kaybeden futbolcularına moral verdi.

        6

        YÖNETİM TAM KADRO

        Galatasaray'da yönetim de tam kadro olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeydi. TFF'nin depremzedelere yardım amacıyla düzenlediği organizasyona davetli olduğu için önce Riva'ya giden başkan Dursun Özbek, Florya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yöneticiler de antrenmanda yer aldı.

        16

        İdmanın devam eden bölümünde değişimli olarak bir grup futbolcu minyatür kale maç yaparken, diğer grup ise hücum ve savunma çalışması üzerinde durdu. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.

        17

        Çalışmada amcası vefat ettiği için izin verilen Sam Adekugbe de yer aldı. Kanadalı futbolcunun defin işlemlerinin birkaç gün sonra yapılacak olmasından dolayı ülkesine gitmediği bildirildi.

        18

        RİTÜEL YERİNİ BULDU

        Galatasaray taraftarı, antrenman sonrasında futbolculara baklava ikram etti.

        19

        Yaklaşık 1,5 saat süren idman boyunca tezahüratlarla takımlarını destekleyen taraftarlar, çalışmanın tamamlanmasıyla meşaleler yakarak kutlama yaptı.

        20

        Çalışmadan sonra taraftarlar, saha içinde futbolculara baklava ikram etti. Bazı taraftarlar da güvenlik görevlilerini atlatarak futbolcularla fotoğraf çekilmek için uğraş verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ