Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son Dakika: Diagne gidiyor, dünya yıldızı geliyor! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, transfere de hızlı bir giriş yaptı.

        2

        Kısa süre önce Ryan Babel'le ön protokol yapan sarı-kırmızılılar, pek çok mevkide teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalara devam ediyor.

        3

        Geride kalan sezonda önce Şampiyonlar Ligi, sonra da Avrupa Ligi'nde taraftarının yüzünü güldüremeyen sarı-kırmızılılar, bu şanssızlığı bu sene kırmak istiyor.

        4

        Dün yaptığı paylaşımla bu konuya dikkat çeken İmparator, Şampiyonlar Ligi hedefini yineleyip "Bir hayalimiz var, neden olmasın" demişti.

        5

        Teknik direktör Fatih Terim'in başkan Mustafa Cengiz ve 2. başkan Abdurrahim Albayrak'la geçtiğimiz günlerde yaptığı zirvenin detayları da ortaya çıkarken masaya yatırılan konulardan birisi de forvet transferi...

        6

        Sarı-kırmızılıların Senegalli golcüsü Mbaye Diagne'ye henüz resmi olmasa da özellikle Orta Doğu ve Çin'den taliplerin olduğu konuşulurken yönetim de bu konuda Terim'in fikrini aldı.

        7

        Tecrübeli çalıştırıcı, oyunculara gelen iyi tekliflerin değerlendirilebileceğini ve Mbaye Diagne olabileceğini yönetime iletti.

        8

        Galatasaray'a transfer olmadan önce Arap ülkelerinden 13 milyon Euro'yu bulan teklifler alan golcü oyuncu, sergilediği performansın ardından hala önemli bir piyasaya sahip.

        9

        Cengiz ve kurmaylarının hedefinin 10 milyon Euro ve üstü teklif gelmesi halinde Diagne'nin satışına izin vermek.

        13

        Diagne'nin satılması halinde dünyaca ünlü golcü ile temasa geçmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, taraftarını da mest etmeyi planlıyor.

        14

        Daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelse de transferi için uygun şartlar bir türlü oluşmayan Balotelli, Fatih Terim'in de çok beğendiği bir isim.

        15

        Fransa Ligue 1'de bu sezon 8 kez fileleri havalandıran Balotelli, 1 kez de asist yaptı.

        16

        Golcü oyuncu, İtalya Milli Takımı formasını ise 36 defa terletirken 14 gol kaydetti.

        17

        Şampiyonlar Ligi'nde hücum hattında geçtiğimiz sezonki gibi bir hayal kırıklığı yaşamamak için işi sıkı tutan Galatasaray'ın Diagne'nin satılması halinde gündemine alacağı bir diğer isim ise Radamel Falcao...

        18

        Fransa'da bu sezon küme düşmekten son anda kurtulan Monaco'da mutsuz olan Kolombiyalı golcü, takımdan ayrılmak için görüşmelerde bulunuyor.

        19

        Yıldız ismi ikna etmek için gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama kozunu kullanmak isteyen sarı-kırmızılıların önündeki en büyük engel ise 7 milyon Euro'yu bulan yıllık ücret...

        20

        33 yaşındaki futbolcunun bu ücrette biraz daha indirime gitmesi halinde Galatasaraylı taraftarların yıllardır süren Falcao rüyası gerçek olabilir.

        21

        Tecrübeli golcü, bu sezon ligde 33 maça çıkarken 15 gol ve 2 asist üretti.

        22
        23

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ