Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri: İşte Aboubakar planı! GS'de gözler Porto'da - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da forvet transferi konusunda bu hafta oldukça hareketli geçecek.

        2

        Mbaye Diagne'yi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a 15 milyon Euro'ya satmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, forvet için ise hedefini belirledi.

        3

        Sarı-kırmızılılar'ın ilk hedefi, 2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması da giyen Porto'nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar!

        4

        Fatih Terim'in eski yardımcılarından olan Müfit Erkasap da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bu girişimi doğrularken "Aboubakar, Galatasaray'ın istediği bir oyuncu. Fatih hoca onu istiyor" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Aslan'ın 27 yaşındaki golcü için Portekiz ekibine sunacağı teklifin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

        6

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Finansal Fair Play nedeniyle sattığı kadar almaya dikkat edecek olan sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü Porto'ya kabul ettirmek istiyor.

        7

        Galatasaraylı kurmaylar, Porto'ya bu sezonluk kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Euro, gelecek sezon da satın alma bedeli olarak 7.5 milyon Euro teklif edecek.

        8

        Porto'nun 12 milyon Euro'luk inadını toplamda 10 milyon Euro eden bu paketle kırmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Kamerunlu golcüye de senelik 3 milyon Euro teklif edecek.

        9

        Diagne'den gelecek parayı en verimli şekilde kullanmayı planlayan sarı-kırmızılılar, böylece Ever Banega ve 6 milyon Euro'luk satın alma bedeli olan Christian Luyindama transferlerine de kaynak ayırmış olacak.

        10

        Geçtiğimiz sezon sakatlık nedeniyle pek fazla forma şansı bulamayan Aboubakar, 11 maçta 4 gol bir asist üretmişti.

        11

        Yıldız oyuncu, Porto'yla önceki sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 5 gol kaydederken ligde ise 28 maçta 15 gol atmıştı.

        12

        Aboubakar, Beşiktaş kariyerinde ise Süper Lig'de 28 maçta 15 gol, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta 3 gollük katkı sağlamıştı.

        13

        MURİÇ İÇİN SON GÖRÜŞME

        Galatasaray, Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç için son kez masaya oturacak.

        14

        Bilindiği gibi sarı-kırmızılılar, Karadeniz ekibine bu transfer için 3.5 milyon Euro'luk teklif yapmıştı.

        15

        Rize cephesi bu teklifi düşük bulurken Kosovalı golcünün Galatasaray'da oynamak istemesi işleri karıştırmıştı.

        16

        3 kulvarda mücadele edilecek yeni sezon öncesi transferleri geciktirmek istemeyen sarı-kırmızılılar, Rize yönetimi ile masaya oturup bu transferi noktalamak istiyor.

        17

        Muriç'in kendilerinde oynamak istemesi ve kulübünden anlayış beklemesi nedeniyle eli güçlü olan Aslan, Rizespor'a teklifini yineleyip masadan transferi bitirerek kalkmayı hedefliyor.

        18

        BANEGA İÇİN KRİTİK HAFTA

        Galatasaray, Sevilla'dan transfer etmek istediği Ever Banega için bekleyişini sürdürüyor.

        19

        Yıldız isim için kulübü Sevilla'ya 5 milyon Euro teklif eden sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibinin 7 milyon Euro'luk inadının kırılmasını bekliyor.

        20

        Sarı-kırmızılılar, kendilerinden düşünmek için de süre isteyen Arjantinli yıldızın durumu bu hafta netleştirip gelecek hafta KAP bildirimini yapmayı hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ