Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arjantinli stoper geliyor! Galatasaray son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer döneminde kadrosunu Henry Onyekuru, Sekidika ve Saracchi hamleleriyle güçlendiren Galatasaray'da tek gündem stoper takviyesi...

        2

        Sarı-kırmızılılar, Luyindama'nın sakatlanıp sezonu kapatması nedeniyle ara transfer döneminde bir stoperi kadroya katmayı hedefliyor.

        3

        Transfer döneminin başında Sampdoria'dan Murillo'yu gündemine alsa da bu oyuncunun Celta Vigo'ya gitmesi sonrası planları suya düşen sarı-kırmızılılar, Roma'da forma giyen Mert Çetin'den de beklediği yanıtı alamamıştı.

        4

        Aslan'ın defansın göbeğine yapılacak takviye için yeni hedefi ise Arjantin oldu. Arjantin basınında çıkan haberlere göre; sarı-kırmızılılar, Velez Sarsfield'ın kaptanı Lautaro Gianetti'yi gündemine aldı.

        5

        Sarı-kırmızılıların 26 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralamak için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

        6

        2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Gianetti, bu sezon 14 maçta forma giyerken 1 asist yaptı.

        7

        LEMINA İÇİN FORMÜL!

        Galatasaray'da sergilediği performansla alkış alan Mario Lemina'nın takımda kalması için düğmeye bastı.

        8

        İngiliz basınında çıkan haberlere göre; sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcunun 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu indirmeye çalışıp kullanmak istiyor.

        9

        Habere göre sarı-kırmızılılar, FFP'den dolayı 16 milyon Euro ödeyemeyeceği için bu rakamı 8 milyon Euro'ya indirmeye çalışacak.

        10

        Southampton'dan olumlu yanıt gelmesi halinde bu transferi sezon sonunda hemen gerçekleştirmeyi planlayan yönetim, gidecek oyunculardan doğacak maaş boşluğundan da faydalanacak.

        11

        Haberde Lemina'nın sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğu ve kötü geçen İngiltere macerasının ardından uygun şartların oluşması halinde Galatasaray'da kalmaya sıcak bakacağı bildirildi.

        12

        N'ZONZİ RENNES'İ İSTİYOR AMA...

        Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması beklenen N'Zonzi için Fransız basınından yeni haberler geldi.

        13

        Monaco, Lyon ve Rennes'in talip olduğu tecrübeli futbolcunun Rennes'e gitmeye daha sıcak baktığı ifade edildi.

        14

        Ancak Rennes ile yapılan görüşmelerde N'Zonzi'nin yarım sezon için 1.5 milyon Euro olan maaşının büyük sıkıntı yarattığı belirtildi.

        15

        Rennes yönetiminin böyle bir rakamı ödeyemeyeceği için Galatasaray'da "Ücreti paylaşalım" teklifi yaptığı bildirilirken kısa süre içinde karar verilmesi bekleniyor

        16

        2 İSİM İÇİN DAHA BEKLEYİŞ

        Galatasaray'da N'Zonzi'nin yanı sıra gidecek diğer 2 ismin durumu belirsizliğini koruyor.

        17

        Kadrosunda 17 yabancı oyuncu bulunan Galatasaray, 14 yabancı oyuncuya lisans çıkartabilecek.

        18

        Bu nedenle sarı kırmızılıların en az 3 oyuncusu ile yollarını ayırması ya da lisansını askıya alması gerekecek. Aslan'da N'Zonzi'den sonra Nagatomo gitmeye en büyük aday olarak gösterilirken diğer isim için çalışmalar devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ