Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Falcao'da son durum! - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk'ün dün manşete taşıdığı Galatasaray - Falcao flörtünde sıcak gelişmeler yaşandı...

        2

        Galatasaray'ın Monaco'dan kiralık olarak kadrosuna katmak istediği 32 yaşındaki futbolcunun kuaförü, sosyal medyada, Falcao’yla yan yana fotoğrafını koydu ve “Falcao Galatasaray’a gidecek mi?” diye anket başlattı. Esas bombayı patlatan isimse Kolombiyalı yıldızın Türkiye temsilcisi Fatih İlek oldu.

        3

        Fatih İlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hazır mısın Türkiye?” ifadelerini kullandı. İlek daha sonra, “Falcao, taraftarların ilgisinden çok memnun. ‘G.Saraylılar uyumuyor mu?’ diye soruyor” açıklamasını yaptı.

        4

        Yahoo Sports’un Fransız muhabiri Manu Lonjon ise, “Başta şaşırdığımı itiraf etmem gerek ama haberler doğru. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, oyuncunun devasa maaşını karşılayabilmek için şu anda bir sponsor arayışına girdi” dedi.

        5

        Fransız kulübünde senelik 9 milyon euro net maaşı bulunan Falcao için Galatasaray, kulüp sponsorlarıyla temasa geçti. Yönetim, 4.5 milyon euroyu kendisi ödeyecek... Kulübüyle mukavelesi 2020’de sona erecek futbolcu için ilk etapta sezon sonuna kadar kiralama formülü düşünülüyor. Falcao bu sezon ligde 16 maçta 7 gol attı.

        6

        BİR GELİŞME DAHA

        Radamel Falcao, yaptığı hareketle sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

        7

        Monaco'nun Kolombiyalı futbolcusu, Galatasaray'ın Brezilyalı orta sahası Fernando Reges'in şampiyonluk kutlaması sırasında çektiği bir fotoğrafı beğendi.

        8

        Falcao'nun Türk Telekom Stadyumu'nda çekilen fotoğrafı beğenmesi Galatasaray taraftarlarını oldukça heyecanlandırırken transfer söylentilerini de güçlendirdi.

        9

        Fernando ve Falcao, 2009-2012 yılları arasında Porto'da birlikte forma giymişlerdi.