Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın transfer listesinde kimler var? - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçip önce forvete takviye yapmak isteyen Galatasaray’da son yaşanan olaylar savunmaya da transfer yapılmasını gündeme getirdi.

        2

        Başlarda Maicon’un satılması halinde 1 savunmacıyı kadroya katmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Serdar Aziz’in gözden çıkarılmasıyla birlikte 2 stoper birden alınması görüşünde birleşti.

        3

        Sezon başından beri Ozan, Serdar, Maicon ve zorda kaldıkça Ahmet Çalık’a görev veren teknik direktör Fatih Terim, ikinci devre Maicon ve Serdar’la yola devam etmek istemiyor.

        4

        Bunun yerine iki farklı stoperi takımında görmek isteyen Terim, yönetimden en az 1 stoperin kampa yetiştirilmesini istedi.

        5

        Kampa götürülmesi düşünülmeyen Eren Derdiyok’un yerine ise yine en az 2 golcü takviyesi yapmayı planlayan Cengiz yönetimi, 1 stoper ve 1 golcüyü kampa yetiştirmek için yoğun çaba sarfediyor.

        6

        Prensip anlaşmasına varılan Alan Carvalho’nun dışında bir golcüyü de kiralamak isteyen yönetim, Demba Ba’yı şimdilik cepte tutuyor.