Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Galatasaray Lokomotiv Moskova hangi kanaldan yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi GS - Moskova maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorusu merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray,Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı henüz belli olmadı. İşteGalatasaray Lokomotiv Moskova maçının günü ve saati...

        GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA?

        Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk grup maçı için 18 Eylül Salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak. 22.00'da başlayacak maçın yayıncısı henüz belli olmadı.

        UEFA İLK 11'İNE FATİH TERİM'İ SEÇTİ

        REKLAM

        UEFA, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki takımları çalıştıran futbolcu kökenli teknik adamlar arasından oluşturduğu en iyi 11'de, Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim'e de yer verdi.

        UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki takımlarda görev alan futbolcu kökenli teknik adamlardan kurulu en iyi 11'e yer verildi.

        Gençlik yıllarında Adana Demirspor ve Galatasaray formalarını giyen 65 yaşındaki Türk teknik direktör Fatih Terim, UEFA'nın en iyi 11'inde stoper mevkisinde görev aldı.

        Fatih Terim'in tanıtım yazısında ise "Doğduğu kentin takımı Adana Demirspor'un altyapısında yetişen Terim, A Takım'da görev aldığı 5 sezonun 3'ünde kaptanlık yaptı. Transfer olduğu Galatasaray'da 11 sezonda 3 kez Türkiye Kupası elde eden Fatih Terim, milli takımda ise 51 maçın 35'inde kaptanlık pazu bandını taktı." ifadeleri kullanıldı.

        UEFA'nın ilk 11'inde şu teknik direktörlere yer verildi:

        Kaleci: Julen Lopetegui (Real Madrid)

        Defans: Mauricio Pochettino (Tottenham), Fatih Terim (Galatasaray), Jürgen Klopp (Liverpool), Sergio Conceiçao (Porto), Eusebio Di Francesco (Roma)

        REKLAM

        Orta saha: Josep Guardiola (Manchester City), Diego Simeone (Atletico Madrid), Mark van Bommel (PSV Eindhoven), Carlo Ancelotti (Napoli)

        Forvet: Ernesto Valverde (Barcelona)

        FATİH TERİM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE ÇIKMALARINI BÖYLE DUYURMUŞTU

        Geçen sezon sonunda Galatarasay Süper Lig şampiyonluğunu kazanınca, Fatih Terim olay bir tweet atmıştı.

        Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabını etiketleyen Fatih Terim, "Tık tık! Tahmin edim kim geri döndü?" ifadeleri anlamına gelen "Knock knock! Guess who is back" ifadelerini kullanmış, bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ