Sadece milyarderlerin yapabileceği 10 şey
Sadece herhangi bir sınırı olmayan milyarderlerin yapabileceği ve satın alabileceği 10 şey
Hayallerinin evini inşa etmek - - Kişisel varlığı 22.7 milyar dolar olan Mukesh Ambani Mumbai'de içlerinde dubleksler ve triplekslerin de olduğu 27 katlı evini inşa etmişti.
Pahalı yiyecek ve alkol tüketmek - - Şişesi 1.8 milyon dolar olan Gout de Diamants şampanyalarından veya 2 milyon dolarlık Henry IV Dudognon Heritage Cognac Grande konyaklarından sipariş edebilirler.
Yardımcılara sahip olmak - - 7/24 hizmetindeki çalışanlarından her an her şeyi isteyebilirler. Onların yerine birçok şeyi yapmasını isteyebilecekleri kuaföre, bahçıvana, aşçıya, asistana, muhasebeciye, şoföre sahip olabilirler.
Uçuk hobilere sahip olmak - - Skydiving, yelkenliyle açılma, sıcak hava balonuyla transatlantiği geçmek milyarderlerin en büyük hobilerinden sadece birkaçı.
Müzeye veya şehre sahip olmak - - William Bill Coach kendi vahşi batı müzesini kurmak için kendi şehrini inşa ediyor.
Ada satın almak - - Fiyatları 10 ila 45 milyon dolar arasında değişen adaları satın almak milyarderlerin yapabileceği bir diğer şey.
Milyon dolarlık parça toplamak - - 119.9 milyon dolara Edvard Munch'ın The Scream adlı resmini veya 970 bin dolarlık Jerry Garcia'nın çaldığı Tiger gitar almak tam milyarderlere göre.
Kendi takımına sahip olmak - - Mark Cuban Dallas Mavericks takımını satın almıştı. Takım NBA şampiyonu olduğunda Cuban kutlamalar için dört saatte 110 bin dolar harcama yapmıştı.
Aşırı lüks yat ve jetlere sahip olmak - - Milyarder Roman Abramovich 2 helikopter pisti, 11 misafir kabini, 2 yüzme havuzu, 1 akvaryumu ve denizaltı olan 1 milyar dolarlık bir yata sahip.
REKLAM advertisement1