Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşen, 'Lolipop' şarkısını yayınladı! Gülşen Lolipop şarkısı sözleri nedir? - Magazin Haberleri
        1

        Son dönemde sık sık sahnedeki iddialı tercihleriyle adından söz ettiren Gülşen'in yeni şarkısı 'Lolipop', müzikseverlerle buluştu.

        'Yatcaz Kalkcaz Ordayım', 'Bangır Bangır', 'Of... Of...', 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk', 'Dan Dan' gibi parçalarıyla Türk pop müziğinin en çok dinlenen ve satan isimlerinden biri haline gelen ünlü şarkıcı, 'Lolipop'ta kendine has bir anlatım dili kullanmayı tercih etmiş.

        2

        İngilizce jargonlar da kullanarak, 'Lolipop'u yorumlayan Gülşen'in şarkısının düzenlemesinde her zaman olduğu gibi aranjör eşi Ozan Çolakoğlu'nun imzası yer alıyor. Ünlü şarkıcı, bu kez 'Lolipop' ile bambaşka bir tarzla karşımızda...

        GÜLŞEN 'TİLKİ'

        Gerek kapak fotoğrafları gerekse şarkının melodisi bana Aleyna Tilki'yi anımsattı. Alışılagelmişin dışına çıkan Gülşen, 'Tilki' stiliyle sosyal medyanın da gündemine oturdu. Şarkının çıkmasının ardından kimi kullanıcılar 'Lolipop'u başarılı bulurken kimisi ise tam tersi yorumlar yaptı.

        3

        Şarkının melodisi de bence gayet akılda kalıcı ancak sözleri için pek aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ünlü isim, farklı bir tarza yönelerek dikkatleri çekse de ne kadar başarılı olduğu tabii ki tartışılır.

        Her konuda iddiasını sürdüren Gülşen'in yeni parçasını dinlemeden önce 'Bi' An Gel' gibi, 'Bir İhtimal Biliyorum' gibi damga vuracak bir proje olacağını beklemiştim. Açıkçası 'Lolipop', bende Tarkan'ın 'Geççek' şarkısını duyduğumdaki düşüncelerimi yineletti.

        Tarkan'da da 'Dudu', 'Kuzu Kuzu' gibi senelerce modası geçmeyen bir parçayla buluşacağımızı düşünmüştüm fakat 'Geççek', benim için hiç de öyle çıkmamıştı.

        4

        'LOLİPOP' SÖZLERİ

        Kaçtıkça giriyorum çekimine
        Sanki giymişim ateşten elbise
        Sen bir hata olsan ben bin kere yaparım
        Korkulu rüyalarımın sahibi
        Oyna duygularımın ol katili
        Kollarınsa eğer cezaevi ben yatarım

        Dudaklar lolipop al
        Kucaklar dolusu love
        İstemem altınlar pırlantalar
        İsterim ooo

        Ben bir tek seni
        Tek seni tek seni
        Aşkımla ölçülemez hiçbir money
        Oh mommy so yummy
        Aslında gitsek ya biz daha iler
        Daha ileri az daha ileri
        Oooo

        My love
        İçim dışım love
        I love, I love
        İşim gücüm yok başkalarıyla
        Yo
        Söndürülmez bu ateş sularla
        Oooo

        My love
        Bak yaklaşıyor bir cisim iddiayla
        Bildiklerini unut sırayla
        Çarpışmalarımız itinayla
        Oooo

        Dudaklar lolipop al
        Kucaklar dolusu love
        İstemem altınlar pırlantalar
        İsterim ooo

        Ben bir tek seni
        Tek seni tek seni
        Aşkımla ölçülemez hiçbir money
        Oh mommy so yummy
        Aslında gitsek ya biz daha ileri
        Daha ileri az daha ileri
        Oooo

        Dudaklar lolipop al
        Kucaklar dolusu love
        İstemem altınlar pırlantalar
        İsterim ooo

        Ben bir tek seni
        Tek seni tek seni
        Aşkımla ölçülemez hiçbir money
        Oh mommy so yummy
        Aslında gitsek ya biz daha ileri
        Daha ileri az daha ileri
        Oooo
        Oooo
        Oooo

        5

        'HARBİ GÜZEL'MİŞ

        Popçu Murat Boz, 'Harbi Güzel' adlı single çalışmasını yayımladı. Kendi kurduğu müzik şirketinin etiketiyle ilk şarkısını dinleyicileriyle buluşturan Boz, hareketli bir parçaya imza atmış. Ayrıca 'Maximum'dan 15 yıl sonra ilk defa 'Harbi Güzel'in klibinde dans eden Murat Boz, bunun için ders almayı ihmal etmemiş ve ortaya eğlenceli bir klip çıkarmış.

        6

        'PORSELEN KALBİM' BAŞARILI

        Müziğe 15 yaşındayken başlayan Sena Şener, 'Porselen Kalbim' adlı teklisini dinleyicilerin beğenisine sundu. 'Porselen Kalbim'i dinlerken Sena Şener'in seslendirdiğini bilmesem kesinlikle Şebnem Ferah zannederdim. Bu kadar ses benzerliğine şaşırdım doğrusu... Şarkıdaki "Sen hatırlamazsın, ben unutmam / Nasıl kıydın / Yüreğim kandı sana / Bir umut avunmaya..." sözleri ise beni çok etkiledi.

        7

        BABA-OĞUL DÜETİ DUYGU YÜKLÜ

        Lider Şahin, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Rezil Rüsva'yı babası Selami Şahin'in sürpriz düeti eşliğinde müzikseverlerin beğenisine sundu. Hayalini babasıyla gerçekleştirdiğini dile getiren Şahin, klipte Selami Şahin, kardeşleri Emirhan ve Meryem İrem Şahin başta olmak üzere yakın dostları ile kamera karşısına geçmiş. Sımsıcak bir klip ile dinleyicisiyle buluşan Lider Şahin'in dördüncü projesi 'Rezil Rüsva', duygu yüklü...

        8

        'KORKUYORUM'A YENİ SOLUK: ZÜLEYHA

        Züleyha, 90'lı yıllara damgasını vuran Harun Kolçak'ın 'Korkuyorum' adlı şarkısına kendine özgü tarzıyla yeni bir soluk getirmiş. Parçayı yeniden yorumlayan Züleyha, şarkının hareketli versiyonuyla benim beğenimi kazandı diyebilirim. Slow haliyle de çok sevdiğim 'Korkuyorum'un bu düzenlemesi de gayet hoş olmuş.

        9

        'BAL BADEM' YAZ TADINDA

        Şarkıcı Berkay Şahin'in, 'Bal Badem' adlı şarkısı müzikseverlerin karşısına çıktı. Söz ve müziği Tüzzün imzalı, düzenlemesinde Çağrı Telkıvıran imzası bulunan 'Bal Badem', adeta yaz tadında...

        10

        HAFTANIN 'EN ÇOK DİLE DOLANAN'I

        Bu hafta sadece ve sadece Zeynep Bastık'ın 'Zeynodisco' albümünden 'Marlon Brando' şarkısını dinledim dinlesem yeridir.

        Bastık'ın parçalarını dinlediğimde gerçekten pozitif enerjiyle doluyorum. Üzgün de olsam, stresli de olsam bir Zeynep Bastık şarkısı açtığımda tüm duygular yerini dans etme isteğine bırakıyor. Bastık'ın farklı bir aurası ve ses tınısı olduğunu düşünüyorum hatta en beğendiğim kadın şarkıcılar arasında ilk 3'te net yer alıyor!

        Sadece kendi şarkılarını değil, yorumladığı tüm parçalar daha önceden sevmesem bile Zeynep Bastık'ın sesiyle dinleyince güzel geliyor. Bu yüzden YouTube'da en çok zaman geçirdiğim kanal kendisinin olabilir.

        'Sefo' ile seslendirdiği 'Toz Duman', Ezgi Mola'yla düet yaptığı 'Gül Beyaz Gül' ve Hazal Kaya ile eşlik ettiği 'Çalkala', dinlemeyi en sevdiklerim arasında...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ