Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa AK Parti'den aday olamayınca intihar eden Ayrancı son yolculuğuna uğurlandı

        AK Parti'den Bingöl Milletvekili aday adayı olan işadamı Ayrancı, Rixos Otel'de aday listelerinin açıklanmasının ardından tabancasından çıkan kurşun ile hayatını kaybetti.Ayrancı'nın naaşı, dün Ankara'da yapılan otopsi ve cenaze işlemlerinin ardından bugün Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağıyla memleketi Bingöl'e getirildi.

        AİLESİ YASA BOĞULDU

        Bingöl Havaalanı'nda kederli ailesi ve sevenleri tarafından cenazesi alınanAyrancı, Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defin edilmek üzere Bingöl Belediyesi Asri Mezarlığı'na getirildi.

        BİNLERCE KİŞİ KATILDI

        Bingöl-Elazığ karayolu üzerinde bulunan mezarlık alanına binlerce kişi geldi. Sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği cenaze törenine, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, eski Bingöl Valileri, Mustafa Hakan Güvençer, İrfan Balkanlıoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Milletvekili adayları, ilçe kaymakamları ile belediye başkanları, kurum amirleri ve binlerce vatandaş katıldı. Sevenleri Ayrancı'nın naaşını teslim alırken göz yaşlarına boğuldu, bazıları ise sinir krizi geçirdi

        İki çocuk babasıCelalAyrancı, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

        CELAL AYRANCI KİMDİR?

        22 Nisan 1980 tarihinde Bingöl’ün Genç ilçesinde doğan Ayrancı'nın, akaryakıt ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğu öğrenildi.

        2009-2011 yılları arasında B.Bingölspor Kulübü Asbaşkanlık görevinde bulunan Ayrancı, evli ve 2 çocuk babasıydı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ