Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Lice'deki 3 şehit törenle memleketlerine uğurlandı

        Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında dün çıkan çatışmalarda şehit düşen Jandarma Astsubay Metin Aydemir, Uzman Çavuş Muhammet Tufan ve Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel için Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.

        Lice İlçesi'nde dün güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan iki çatışmada Jandarma Astsubay Metin Aydemir, Uzman Çavuş Muhammet Tufan ve Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Şehit askerler için bugün Diyarbakır Asker Hastanesi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

        Basına kapalı yapılan törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, askeri yetkililer ile şehit yakınlarının katıldı. Tören ardından şehitlerin cenazeleri Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü'ne götürüldü. Şehitler için yapılan tören nedeniyle Diyarbakır Askeri Hastanesi çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

        Şehit Astsubay Metin Aydemir'in cenazesi Erzurum'a, Uzman Çavuş Muhammet Tufan'ın cenazesi Eskişehir'e, Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in cenazesi de Nevşehir'e uçakla gönderildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ