Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika 'Genel Başkan olacak mısınız?' sorusuna Erdoğan'dan yanıt

        Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çocukları ağırlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Yiğit Türk'e devretti.Cumhurbaşkanlığı koltuğunu devralan Türk, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Ccumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili bir soruyu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı. Türk'e kısa vadede AK Parti'ye üye olarak genel başkan olmayı düşünüp düşünmediği sorulunca Erdoğan, "Niye olmasın? Madem ki veriyor bu hakkı, bu yetkiyi; dediği gibi niye olmasın?" diye yanıt verdi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu;

        " Ben de sayın cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Tüm buradaki yavrularımız olmak üzere hepsinin tek tek gözlerinden öpüyorum. Sizler bizim geleceğimiz, güvencemizsiniz. Şu anda cumhurbaşkanımızın şahsında yavrularımızla iftihar ettiğimi söylemek isterim.

        REKLAM

        Yapmış olduğu hazırlık itibariyle çok çok güzel bir hazırlığı sunması ve istikbali nasıl vaadettiğini ortaya koyması bakımından önemli. Ben Cumhurbaşkanımızla iftihar ediyorum. Tüm arkadaşlarımızla aynı şekilde iftihar ediyorum. Şunu bilecekler ki; Cumhuriyet bizimdir, bu vatan bizimdir.

        Az önce sevgili kızımızın hazırlamış olduğu tablo ve maharetini, gerek yapmış olduğu çalışmasını içerik olarak nasıl tahayyül ettiğini, gerek nasıl dillendirdiğini kongre merkezinde göreceğiz.

        Miraç Kandilinizi kutlarken bayramı da ayrıca tebrik ediyorum. Bugün iki bayramı kutluyoruz.

        Üç kişinin elini öpeceksiniz, baba, anne ve öğretmen. Başka kimsenin elini öpmeyeceksiniz. Ellerini, ayaklarını uzatanlar çıkar bunları hep gördük ülkede.

        Burası aynı zamanda gazi bir külliye. Sizleri Allah'a emanet ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ