İstanbul'da döviz bürosunda kavga! Can kayıpları var
İstanbul Fatih'te bulunan bir döviz bürosunda, müşteri ile iş yeri sahibi arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada, Adnan Aksoy ile Kadir Aksoy hayatını kaybetti. Saldırıda yaralanan 2 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili olarak 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin olay sonrası kaçış görüntüleri kameralara yansıdı
İstanbul'da olay, Fatih ilçesi Sofçuhan İş Hanı içerisinde bulunan bir döviz bürosunda meydana geldi.
MÜŞTERİ VE İŞ YERİ SAHİBİ TARTIŞTI
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre olay, bugün öğle saatlerinde Fatih Molla Fenari Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, döviz bozdurmak amacıyla iş yerine gelen kişiler ile iş yeri sahibi K.E. arasında para bozdurma işlemi nedeniyle tartışma çıktı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesinin ardından silahlar ateşlendi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
ŞÜPHELİLERİN KAÇIŞ GÖRÜNTÜLERİ KAMERALARA YANSIDI
Öte yandan şüphelilerin olay sonrası kaçtıkları anlara ait güvenlik kameta görüntüleri de ortaya çıktı.
SİLAHLA ATEŞ AÇILDI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
Silahla açılan ateş sonucu Adnan Aksoy (30) ile Kadir Aksoy (27) yaşamını yitirdi. Yaralanan E.A. (19) ve B.S. (33) ise hastaneye kaldırıldı.
Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
KAVGANIN NEDENİ ALACAK İDDİASI: 10 GÖZALTI
Kavganın alacak meselesi nedeniyle yaşandığı belirtildi.Olay sonrası olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalarda, olaya karıştıkları tespit edilen E.A. (19), B.S. (33), O.A. (18), A.D. (26), M.T. (23), R.C. (26), C.P.D. (21) ile birlikte iş yeri sahibi K.E. (40) ve olayda silah kullanan E.A. (50) yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda 4 adet şarjör, sahte dolar, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.