Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hakim final bölümü izle! ATV Hakim 10. son bölüm full izle!
        1

        Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği Hakim dizisi her pazartesi izleyicisiyle buluşuyordu. 13 Haziran akşamı Hakim dizisi final bölümüyle ATV ekranlarında yayınlandı. İşte Hakim dizisi final bölümü izleme ekranı hakkında...

        2

        HAKİM FİNAL BÖLÜM İZLE

        Hakim 10. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Hakim son bölüm izlemek için ATV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        HAKİM FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

        Hakim Ömer Arif'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkar. Azem, oğlunu öldüren kişinin aslında Ozan olduğunu öğrenmiştir. Fakat bunu hakimin yüzüne vurmak için o büyük anı beklemektedir... Ve Azem oyunu başlatır.

        Demirkıran Ailesi'nden tamamen kurtulmak için gün sayan Ozan, Deniz'in yanında zoraki bir şekilde durmaya devam eder. Aklı ve kalbi hala Cerendedir fakat eski kız arkadaşının gönlünü nasıl kazanacaktır?

        Gülbahar Azem'le bir olup Kadir'e cephe almıştır fakat mahalleyi geri almak düşündükleri kadar kolay olmaz... Kadir'in aklındaki planla yer yerinden oynar...

        Yaseminle evlilik yolunda adım atan Ömer Arif, sevdiği kadını kaybetmenin eşiğine gelir

        Savcı Özlem'in eline geçen güçlü bir delille bütün oklar hakimi gösterir... Peki ya Ömer Arif yakalanacak mıdır?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ