Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Harun Tekin gözyaşlarına hakim olamadı! Son dakika spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Fenerbahçe, zirve takibinde hataya yer vermedi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi bir maçı eksik lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek puan farkını 2'ye düşürdü.

        2

        87. dakikada ceza sahası içine giren Guldbrandsen, kaleci Harun Tekin’in müdahalesi sonucunda yerde kaldı ve hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.

        3

        Penaltı vuruşu için topun başına geçen Visca’nın şutunu kurtaran Harun Tekin’i takım arkadaşları tebrik ederken, Tekin gözyaşlarına hakim olamadı.

        7

        "Altay çok önemli bir oyuncu, geçmiş olsun. Futbol bu yüzden güzel bir oyun, ne hayırlı ne şer bilemiyoruz, onun aramızda olmasını istedik ama futbolda sakatlıklar oluyor"

        8

        "Harun kardeşimiz çok iyi bir maç çıkardı, penaltı pozisyonu penaltı olmayabilir ama ne olursa olsun penaltıyı kaçırdıktan sonra verilen reaksiyon çok değerli. Her oyuncu çok kıymetli, Harun da bunlardan biri"

        9
        13
        14
        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ