Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika haberi! Hasan Şaş neden istifa etti? İşte perde arkası - Spor haberi! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Süper Lig'in açılış maçında deplasmanda Denizlispor'a mağlup olurken, karşılaşmanın son bölümünde tribünde istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından bir grup Denizlispor taraftarı, Galatasaray teknik heyetindeki Hasan Şaş ve Necati Ateş'e küfür etmişti.

        Polislerin müdahale ettiği olayın ardından Hasan Şaş ve Necati Ateş'e küfür eden şahıslar önce gözaltına alınırkendevreye Denizlispor Başkanı Ali Çetin girmişti. Yaşanan gerilimi Habertürk duyururken Denizlispor Başkanı Çetin'inolaya müdahil olması ve "Ya çocuğu bırakın ya da beni de kelepçeleyin" sözleri sonrasında kelepçe takılan taraftar serbest bırakılmıştı.

        REKLAM

        "BİZE YAKIN MESAFEDEN KÜFÜR EDİLİYOR, MÜDAHELE EDİLMİYOR"

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre yaşanan bu olayların ardından Hasan Şaş, "Bize yakın mesafeden küfür ediliyor, müdahale edilmiyor. Biz tepki göstersekzaten 'Hasan Şaş bunu hep hep yapıyor' gibi linç haberleri çıkıyor.Allah her şeyi görüyor. Orada bulunanlar şahit. Biz tribünde sakince oturmuşken, küfürlerle saldıranlar var. Bu adamlara hiçbir şey yapılmıyor. Bu adamlar serbest bırakılıyor"diyerek sitem etmişti.

        Ertesi gün olaya dair Galatasaray cephesinden herhangi bir açıklama gelmemesi sebebiyle Hasan Şaş'ın istifa ettiğiöne sürülüyor. Hasan Şaş'ın hem sessiz kalınması hem de kendisine küfür eden taraftarlara herhangi bir yaptırım uygulanmamasına tepki göstermek için böyle bir karar aldığı düşünülüyor.

        https://www.instagram.com/p/B1RhfbuBfzk/

        FATİH TERİM'LE GÖRÜŞTÜ, KARARINDAN VAZGEÇTİ

        Hasan Şaş'ın, Fatih Terim'le bir araya gelerek yaşanan olayları değerlendirdiği, İmparator'un desteğiyle ise aldığı karardan vazgeçtiği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ