Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Icardi’den Ümit Özat’a çağrı: Sözünü tutacağını umuyorum - Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve efsane kaptanı Ümit Özat, Mauro Icardi’nin sezonu 20 golle tamamlaması halinde saçını kırmızıya boyatacağını söylemişti.

        2

        Ankaragücü maçında gol sayısını 21’e yükselten Icardi, Fenerbahçe efsanesine sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

        3

        Sezon başında “Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım.” diyen Ümit Özat, Arjantinli futbolcu 19 gole ulaştığında Twitter hesabından “Allah’ın varsa 1 gol daha atmazsın.” paylaşımı yapmıştı.

        4

        Galatasaray’ın Ankaragücü’nü 4-1 yendiği maçta 2 gol atan Icardi, gol sayısını 21’e yükseltince Ümit Özat’ın sözünü unutmadı.

        5

        Instagram’dan bir paylaşım yapan Icardi, “Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

        6

        Fenerbahçe’nin unutulmaz ismi Ümit Özat, Icardi’nin 21 gole ulaşmasının ardından, sözünü hatırlatan bir kullanıcıya “Yarın” cevabını vererek saçını boyatacağı imasında bulundu.