Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Instagram çöktü mü? Instagram neden atıyor, uygulama neden kapanıyor? 1 Kasım 2022 Instagram erişim sorunu ve çözümü - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olna Instagram'a erişim sorunu pek çok kullancıyı etkiliyor. DownDetector'a göre, sorunlar GMT saat 16:00'da artmaya başladı ve tüm dünyadaki kullanıcıları etkiliyor. Kesintinin nedeni belirsizliğini koruyor olsa da, birkaç kullanıcı hesaplarının askıya alındığını da bildirdi. İşte Instagram erişim sorunu hakkında detaylar...

        2

        INSTAGRAM SORUNU IPHONE 16.1 SÜRÜMÜNDE DAHA ÇOK GÖRÜLÜYOR İDDİASI

        Kullanıcıların ifadelerine göre Instagram’a giriş yapılıyor ancak 1 dakika sonra sistem kapanarak platformdan atıyor. Genellikle bu sorun internet kaynaklı olarak düşünülse de 16.1 sürümünde daha çok görülüyor.

        3

        HESAPLAR ASKIYA ALINDI

        Instagram hesaplarına girmeye çalışan kullanıcılar, hesaplarının askıya alındığını bu uyarı ile öğrendi.

        4

        ASKIYA ALINAN HESAPLAR NASIL GERİ AÇILIR?

        Instagram bir hesabı askıya aldığında bir süre giriş yapmasını yasaklıyor ve kullanıcılarına hesaplarını kurtarması için doldurması gereken bir form öneriyor.

        Eğer hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşüyorsanız ‘help.instagram.com’ adresi üzerinden formda yer alan bilgileri doldurarak hesabınızı kurtarabilir ve itiraz edebilirsiniz.

        5

        AÇIKLAMA GELDİ

        "Bazılarınızın Instagram hesabınıza erişim sorunları yaşadığının farkındayız. İnceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

        6

        Instagram "Hesabım askıya alındı" ve uygulamadan atma sorunu henüz çözüme kavuşmadı. Sorunun düzeltildiğine ilişkin açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.