Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Instagram topluluk kuralları ihlali nedir? Instagram topluluk kuralları ihlali ne demek, hesap nasıl kurtartılır? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Instagram'a erişim sorunu yaşanmaya devam ederken kullanıcılar soruna çözüm arıyorlar. Kullanıcılardan bazıları Instagram kural ihlali ile hesabın askıya alınması sorunuyla karşı karşıya kaldı. Hesabını kurtarmak isteyenler için Instagram kural ihlali sorununa ilişkin detayları haberimizde derledik. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

        2

        INSTAGRAM KURAL İHLALİ NEDİR?

        Eğer Instagram topluluk kurallarını ihlal eden bir içerik paylaşıldığını tespit ederse hesabınız askıya alınabilir. Paylaştığınız içerik Instagram'a bildirilirse, uyarılmaksızın hesabınız kapatılır. Kapatıldıktan sonra ise itiraz edebime hakkınız mevcuttur.

        3

        INSTAGRAM KAÇ İHLALDEN SONRA KAPANIR?

        Bir Instagram hesabının kapanmasını belirleyen belli bir şikayet sayısı yoktur. Kural ihlali sonucu hesap kapanabilir. Eğer bir anda çok sayıda yapılan şikayet sonucu kural ihlali tespit edilirse instagram hesabınız kapanabilir.

        4

        INSTAGRAM HESABI NASIL KURTARILIR?

        Askıya alınan instagram hesabı için ilk önce Yardım Merkezi sayfasından gerekli bilgiler doldurularak itirazda bulunmanız gerekir. Çıkan formu eksiksiz doldurduktan sonra başvurunuz Instagram tarafından incelenir ve değerlendirme sonucunda yanlışlıkla hesabın kapatıldığı tespit edilirse hesap yeniden aktif hale getirilir.

        INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

        INSTAGRAM HESABIM ASKIYA ALINDI SORUNU NE DEMEK?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ