Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak - Magazin haberleri
        1

        Şarkıları kadar yaptığı dobra açıklamalarla da zaman zaman gündeme gelen İrem Derici, 365 Days filminin yıldızı Michele Morrone'nin, Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına katıldı.

        2

        Ülkemizde de en çok izlenen filmler arasına giren yapımın yakışıklı başrol oyuncusundan etkilenen Derici, canlı yayının altına: “Aşkım maske tak geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak” yazdı.

        Derici'nin bu yorumu Türk takipçilerin gözünden kaçmadı.

        3

        Derici, geçtiğimiz günlerde de Youtube üzerinden kendisine gelen soruları yanıtlamıştı.

        4

        Derici, "Dr. Mehmet Öz'ün karantinada kalan insanlara bol bol cinsel ilişkiye girin şeklinde tavsiyede bulundu. Peki yalnızlar ne yapsın?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        "Kendinizi tatmin mi edin diyeyim? Şu dönemde herhalde kimsenin aklına cinsel ilişki gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur. Ben yalnızım mesela... Allah'tan köpeğim var ama o da nereye kadar? Öpüyorsun, ağzın kıl doluyor. Şu an tek düşündüğüm şey, anneme nasıl sarılacağım, sahneye ne zaman çıkacağım gibi şeyler."

        5

        Aşk hakkında da konuşan Derici, "Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun?" sorusuna ise, "Aşık olduğum erkeklerin ortak özelliği zeki olmalarıdır. Benim için ne iş yaptığı önemli değil; her ne iş yapıyorsa yapsın başarılı olsun. Limon satsın ama her günün en çok limon satanı olsun. Ben aşık olmayı seviyorum ya! Aşık olmayı özlediğimi fark ettim şu an." dedi.

        6

        Derici, "Estetiğin bir sınırı olmalı mı? Yaptırdığı estetikleri saklayan insanlar var, ne düşünüyorsun?" sorusunu da şöyle cevap verdi:

        Türkiye'de çıkıp da oram buram yapma deyip dürüstçe söyleyen insanlardan biriyim. Estetiğin bence bir limiti yok, ihtiyacın varsa yaptır ama artık popo görmek istemiyorum. Erkekler seviyor olabilir ama ben görmek istemiyorum.